ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, tank top και kitty heels
 

Emmys 2016: Γιατί η K. Washington έκλεψε την παράσταση;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η Kerry Washington και η φουσκωμένη της κοιλίτσα ήταν πρωταγωνιστές φέτος στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmys. H τηλεοπτική Olivia Pope ''έκλεψε'' τις εντυπώσεις με μαύρο στενό φόρεμα Brandon Maxwell που άφηνε μέρος της κοιλιάς της ακάλυπτο ενώ αυτό που έκανε πραγματική εντύπωση ήταν το hairstyle. 

Αναδεικνύοντας τον πιο natural εαυτό της, η Washington εμφανίστηκε στην απονομή με μακριά άφρο μαλλιά αφού, όπως είπε ο κομμωτής της ''τα μαλλιά της Kerry πρέπει να είναι κάτι διαφορετικό. Είναι έγκυος, πρέπει να είναι ένα hairstyle που θα εντυπωσιάσει τους πάντες''.

Καθώς έδινε συνέντευξη δε, δεν σταμάτησε να σπάει πλάκα με την κοιλίτσα της. Όταν ο παρουσιαστής Jimmy Fallon τη συνάντησε, της φώναξε ''Θέε μου, τι είναι αυτό'' με την ίδια να συμπληρώνει ''Είναι τόσο στρογγυλό''. 

Η Kerry περιμένει το δεύτερο της παιδί με τον σύζυγό της, Nnamdi Asomugha. Το 2014 έγιναν για πρώτη φορά γονείς, με την κόρη τους, την Isabelle Amarachi. Στα Emmys ήταν υποψήφια στην κατηγορία ''Καλύτερη Ηθοποιός σε Περιορισμένων Επεισοδίων'' για τον ρόλο της στο ''Confirmation''. 

Δείτε τη συνέντευξή της στο κόκκινο χαλί. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
kerry washington  |  emmys  |  έγκυος  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X