ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Emilia Clarke: «Μέρος του εγκεφάλου μου δεν χρησιμοποιείται πια»

Σε δηλώσεις σχετικά με την υγεία της προέβη η όμορφη ηθοποιός του «Game of Thrones»

Ορισμένοι ηθοποιοί όσο ταλαντούχοι και πολυδιάστατοι κι αν είναι ως ιδιοσυγκρασίες δεν παύουν να ταυτίζονται με έναν συγκεκριμένο ρόλο για όλη τη ζωή τους, όσοι διαφορετικοί ρόλοι κι αν προηγηθούν ή ακολουθήσουν στην πορεία. Αυτή είναι και η περίπτωση της Emilia Clarke η οποία ενσάρκωσε με τεράστια επιτυχία τον ρόλο της Daenerys Targaryen στο «Game of Thrones».

Ωστόσο, πέραν της επιτυχίας που γεύτηκε, η ηθοποιός μίλησε και για την περιπέτεια της υγείας της όσο διήρκησαν τα γυρίσματα της σειράς. 

Όσο η σειρά αποκτούσε εκτενέστερη φήμη και δόξα, η ηθοποιός, Emilia Clarke έδινε τη μία μάχη μετά την άλλη λόγω του ότι υπέφερε από ανευρύσματα, κάτι που αποκάλυψε χρόνια αργότερα. 

Η Emilia Clarke μίλησε στο BBC σε συνέντευξη και αποκάλυψε το δύσβατο μονοπάτι των χειρουργείων που ακολούθησε όσο η επιτυχία της στη σειρά επεκτεινόταν. 

Αρχικά να αναφέρουμε πως το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο είναι ένα εξόγκωμα σε ένα αιμοφόρο αγγείο μέσα στον εγκέφαλο και μπορεί να σπάσει προκαλώντας έτσι αιμορραγία μέσα σε αυτόν και πρόκειται για κάτι αρκετά σοβαρό καθώς λόγω της αιμορραγίας μπορεί να προκληθεί αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. 

«Είχα τον πιο ανυπόφορο πόνο. Με το μέρος του εγκεφάλου μου που δε χρησιμοποιείται πια, είναι απίστευτο που μπορώ να μιλήσω και να ζήσω τη ζωή μου εντελώς φυσιολογικά με απολύτως καμία επίπτωση. Είμαι σε μία πολύ, πολύ μικρή μειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να επιβιώσουν από αυτό. Λείπει αρκετά μεγάλο μέρος του εγκεφάλου κάτι που πάντα με κάνει να γελάω. Γιατί με τα εγκεφαλικά, ουσιαστικά μόλις ένα μέρος του εγκεφάλου δεν παίρνει αίμα για ένα δευτερόλεπτο, εξαφανίζεται. Οπότε, το αίμα βρίσκει μία διαφορετική οδό να περάσει, αλλά, όποιο κομμάτι προσπερνάει, εξαφανίζεται», είπε χαρακτηριστικά η όμορφη κι επιτυχημένη ηθοποιός. 

Δείτε πιο κάτω τα όσα είπε η ίδια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο BBC:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση