ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Elon Musk: Προτείνει την αγορά του Twitter στα 44 δισ.

Προτείνει να αγοράσει το twitter στην αρχική τιμή που συμφώνησαν

Μαρία Σάββα

Ο Elon Musk προσφέρθηκε να αγοράσει το Twitter στην αρχικά συμφωνηθείσα τιμή των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων (44,1 δισεκατομμύρια ευρώ), με μια κίνηση που θα μπορούσε να θέσει τέλος σε έναν από τους πιο υψηλού προφίλ, εταιρικούς νομικούς αγώνες των τελευταίων δεκαετιών.

Ο επικεφαλής της Tesla έστειλε επιστολή στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας προσφέροντάς τους να προχωρήσει στη συμφωνία, λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν τα δύο μέρη οριστούν σε δίκη στο Πρωτοδικείο του Delaware.

Σύμφωνα με μια κατάθεση που έγινε την Τρίτη, οι δικηγόροι του Musk ανέφεραν στην επιστολή ότι ο επιχειρηματίας σκόπευε να κλείσει τη συμφωνία στην προηγουμένως συμφωνημένη τιμή των 54,20 δολαρίων ανά μετοχή, μόλις λάβει χρηματοδότηση από χρέος, υπό την προϋπόθεση ότι το δικαστήριο θα σταματούσε τη νομική αγωγή και θα ανέβαλε την επερχόμενη δίκη και σχετικές διαδικασίες.

«Οι ομάδα του Musk παρέχει αυτήν την ειδοποίηση χωρίς να αποδέχεται ευθύνη και χωρίς παραίτηση ή επιφύλαξη οποιουδήποτε δικαιώματός τους», αναφέρεται στην επιστολή.

Σε μια δήλωση, ένας εκπρόσωπος του Twitter αναγνώρισε ότι έλαβε την επιστολή και είπε ότι «η πρόθεση της εταιρείας είναι να κλείσει τη συναλλαγή στα 54,20 δολάρια ανά μετοχή».

Σύμφωνα με πηγή, τα δύο μέρη συναντήθηκαν στο δικαστήριο σε μια έκτακτη ακρόαση μέσω του Zoom νωρίς την Τρίτη με τη δικαστή, Kathaleen McCormick.

Το Twitter επιδιώκει ευρύτερες προστασίες από το δικαστήριο, είπε η πηγή, όπως μια εντολή για την παροχή εγγυήσεων για το χρονοδιάγραμμα και τη βεβαιότητα του κλεισίματος. Οι δύο πλευρές κατακερματίζουν τώρα πώς μπορεί να μοιάζει ένας μηχανισμός, είπε το άτομο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση