ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Elon Musk: «Η κόρη μου με μισεί»

Όλα όσα αποκάλυψε η βιογραφία του

Μαρία Σάββα

Για ακόμη μία φορά το ρητό «τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία» φαίνεται αληθινό καθώς ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη που δεν είναι άλλος από τον Elon Musk, φαίνεται να συνεχίζει να έχει προβλήματα με την κόρη του.

Σε ένα πρόσφατο απόσπασμα από την επικείμενη βιογραφία του Isaacson για τον Musk, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The Wall Street Journal, αποκαλύπτεται ότι η δυσφορία του Musk με αυτό που αντιλαμβάνεται ως “woke culture” έχει εν μέρει τις ρίζες της στη σχέση του με το μεγαλύτερο παιδί του.

Συμφωνα με πληροφορίες του newsauto.gr, ο βιογράφος σημείωσε ότι ο Musk πληγώθηκε βαθιά όταν η τρανσέξουαλ κόρη του, η οποία ονομάζεται νόμιμα Vivian Jenna Wilson αλλά φαίνεται να χρησιμοποιεί το μεσαίο της όνομα, Jenna, αποφάσισε να διακόψει την επικοινωνία μαζί του.

«Γεια σου, είμαι τρανσέξουαλ και το όνομά μου είναι τώρα Jenna. Μην το πεις στον μπαμπά μου», έγραφε ένα μήνυμα που στάλθηκε στη σύζυγο του αδελφού του Elon.

 

Φωτογραφία απο ΚΥΠΕ

Ο Isaacson εξηγεί ότι ενώ ο Musk αρχικά αποδέχτηκε τη μετάβαση της, πληγώθηκε βαθιά όταν εκείνη αποφάσισε να διακόψει την επαφή μαζί του. Γράφει: «Η ρήξη τον πόνεσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή του μετά τον βρεφικό θάνατο του πρωτότοκου παιδιού του Νεβάδα».

Ωστόσο, η κατάσταση πήρε δραματική τροπή όταν η Βίβιαν άρχισε να ασπάζεται άκρως ακραίες μαρξιστικές ιδεολογίες και δήλωσε ρητά την πρόθεσή της να κόψει κάθε δεσμό με τον πατέρα της, όπως περιγράφει λεπτομερώς ο Isaacson.

Ο Musk αποκάλυψε στον συγγραφέα: «Ξεπέρασε τον σοσιαλισμό και ασπάστηκε τον κομμουνισμό, έχοντας την πεποίθηση ότι όποιος κατέχει πλούτο είναι εγγενώς κακός».

αν και ο ίδιος είχε κάνει πολλές προσπάθειες να συμφιλιωθεί με την κόρη του, εκείνη απέρριπτε σταθερά τις προσκλήσεις του, δηλώνοντας ότι «δεν θέλει να περνάει χρόνο μαζί μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Elon Musk  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  showbiz  |  celebs  |  επικαιρότητα  |  νέα

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση