ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, tank top και kitty heels
 

Ελισάβετ: 68 χρόνια στον θρόνο και 5 ενδιαφέροντα πράγματα για την ζωή της

«Όπως οι καλύτερες οικογένειες, έχουμε κι εμείς τις εκκεντρικότητές μας»

H Βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκετε στον θρόνο 68 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο πατέρας της βασιλιάς Γεώργιος VI, πέθανε σε ηλικία 56 ετών. Η ίδια έμαθε ότι αναλαμβάνει καθήκοντα βασίλισσας από τον άντρα της πρίγκιπα Φίλιππο που το είχε ακούσει σε εκπομπή του BBC αφού βρισκόταν σε βασιλική επίσκεψη στην Κένυα.

Όταν επέστρεψε στην Αγγλία έπρεπε να διαχειριστεί τον χαμό του πατέρα της και όλες τις νέες ευθηνές που έπρεπε να αναλάβει.
Στις 06/02 λοιπόν η Βασίλισσα συμπλήρωσε 68 χρόνια στο θρόνο και εμείς θυμόμαστε ενδιαφέροντα στοιχεία από την πορεία της.

Η πιο εντυπωσιακή συλλογή διαμαντιών στον κόσμο. Τα παλιότερα κομμάτια είναι από την συλλογή των προγόνων της. Η γιαγιά της Mary όταν πέθανε της άφησε το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής της. Η συλλογή της Βασίλισσας θεωρείτε μια από τις πιο πολύτιμες της Ευρώπης ενώ ο αριθμός των κομματιών είναι ανυπολόγιστης αξίας.

Πρωί – πρωί με την αυγούλα ξεκινούν τα καθήκοντα της Βασίλισσας. Συγκεκριμένα στις 6:30 το πρωί λαμβάνει το χαρτί με όλες τις υποχρεώσεις της ημέρας ενώ η ίδια έχει ήδη φάει πρωινό, διάβασε περίπου 300 επιστολές και καθοδηγεί το προσωπικό για να απαντήσει κατάλληλα σε αυτές.

Οι εμφανίσεις της είναι πάντα chic και περιλαμβάνουν ένα καπέλο. Η Βασίλισσα έχει εμφανιστεί με πάνω από 5000 καπέλα και 500 διαφορετικά μοντέλα. Μάλιστα κάποια από τα αγαπημένα της τα έχει φορέσει περίπου 30 φορές. Ο Δανός Aage Thaarup, ήταν ο σχεδιαστής της μητέρας της και από το 1940 – 1960 σχεδίαζε και για την ίδια.

Και ποιος δεν λατρεύει την μουσική; Έτσι λοιπόν και η Βασίλισσα αγαπά το iPod της το οποίο θεωρεί μια μικρή μηχανή παραγωγής μουσικής. Στην λίστα της υπάρχει το τραγούδι «People will say we΄re in Love» το οποίο ζήτησε η ίδια να προστεθεί αφού της θυμίζει τους αρραβώνες της με τον Φίλιππο. Πληροφορίες ακόμα αναφέρουν ότι δεν μπορεί καθόλου την όπερα.

«Όπως οι καλύτερες οικογένειες, έχουμε κι εμείς τις εκκεντρικότητές μας, έχουμε ανυπόμονα νεότερα μέλη, έχουμε οικογενειακές διαφωνίες» είχε δηλώσει η βασίλισσα. Το 1954 μάλιστα ένας κινηματογραφιστής είδε τον Φίλιππο να βγαίνει από το χώρο που διέμεναν σε ταξίδι τους ενώ κρατούσε μια ρακέτα που του είχε ρίξει η βασίλισσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X