ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, λευκό τοπ και sneakers
 

Ράντου: «Οι άνθρωποι που δουλεύουν σε συνθήκες πανδημίας είναι κοντά στον νευρικό κλονισμό»

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός Ελένη Ράντου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και μίλησε για όλα όσα την απασχολούν. Μεταξύ άλλων είπε και για την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση, για την πανδημία και για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος.

Αρχικά η ίδια μίλησε για την επιστροφή της ύστερα από 11 χρόνια αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα «Τα τελευταία χρόνια το θέατρο είναι αλήθεια ότι είχε μονοπωλήσει το πρόγραμμα και το ενδιαφέρον μου. Ο θεατρικός τρόπος δουλειάς, οι θεατρικοί χρόνοι και τα θεατρικά κείμενα. Μέσα σε αυτό το ταξίδι, η αλήθεια είναι, δεν χώραγε η τηλεόραση. Και ήρθε ο Covid κι έπειτα το επ’ αόριστο κλείσιμο των θεάτρων, και η έγκριση του σεναρίου της «Ζακέτας» από την ΕΡΤ και ξαφνικά η πρόταση που είχα για τη σειρά αλλά και η επιστροφή μου στην τηλεόραση άρχισαν να φαίνονται ρεαλιστικά. Προστέθηκαν και οι συντελεστές, οι συμπρωταγωνίστριες και το υπόλοιπο καστ, οπότε η πρόταση, εκτός από ρεαλιστική, έγινε και θελκτική».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eleni Rantou (@eleni_rantou)

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο την επηρέασε η καραντίνα και τί στερήθηκε περισσότερο «Μπήκε ο ρεαλισμός πολύ καθοριστικά στη ζωή μου. Ό,τι ονειρεύομαι και αγαπώ, τα ταξίδια και το θέατρο, μπήκαν σε αναμονή. Και τα όνειρα μαζί. Τώρα χορεύουμε σε ρυθμούς σκληρού ρεαλισμού. Γίνεται να μη δυσκολευτεί κάποιος; Δείξ’ τον μου να μάθουμε πώς το έκανε. Απώλεια ταυτότητας είναι αυτό που ζούμε. Δεν ξέρουμε πια ποιοι είμαστε. Μου λείπουν τα ταξίδια! Θέλω όταν τελειώσει όλο αυτό να πάρω διαβατήριο και να μπω στην πρώτη πτήση που θα βρω, για… οπουδήποτε. Και από εκεί, για όπου αλλού!».

Τέλος μίλησε και για τις πρόσφατες καταγγελίες στο χώρο του θεάματος «Περίμενα υπομονετικά να περάσει το πρώτο διάστημα του σοκ και του κανιβαλισμού. Χαίρομαι που πια τα περιστατικά έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης». Για το εάν έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο «Όχι περισσότερο από όσο έχει συμβεί σε οποιονδήποτε σκληρά εργαζόμενο άνθρωπο. Αποκλείεται να είσαι εκεί έξω και να συναντήσεις ιδεώδεις συνθήκες και συμπεριφορές. Το θέμα είναι να μην επιτρέψεις σε αυτές τις συμπεριφορές να σε καταρρακώσουν».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση