ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Striped midi φόρεμα και cow boy boots
 

Ελένη Μενεγάκη: Σχολιάζει τις νέες εκπομπές και αποκαλύπτει ποια είναι η σειρά που παρακολουθεί

«Νιώθω λίγο… μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες. Μ’ αρέσει όταν ακούω ότι σας λείπω!»

H βασίλισσα της Ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη, έκανε μετά από αρκετό καιρό που μας αποχαιρέτησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση και όπως ήταν λογικό όλα τα φώτα, οι κάμερες και τα μικρόφωνα στράφηκαν προς το μέρος της.

Η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε στην φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού και δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της γράφοντας «Όλοι μαζί, γυναίκες και άνδρες ας μεταφέρουμε για άλλη μια χρόνια αυτό το σπουδαίο μήνυμα αγάπης για την ίδια την ζωη ! Ας συνεχίσουμε λοιπόν ακόμα πιο δυνατά , γιατί ενωμένοι μπορούμε να το μεταφέρουμε και στα πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας μας!»

Εκεί βρίσκονταν και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι όπως ήταν φυσικό «έπεσαν» επάνω της για μια δήλωση και εκείνη απάντησε.
Μίλησε για το τι κάνει στο αυτή την περίοδο, τόνισε ότι κάνει ζάπινγκ για να δει τις καινούργιες εκπομπές που υπάρχουν και σχολίασε ότι δεν πρέπει να κρίνονται τα προγράμματα τόσο νωρίς.

«Νιώθω λίγο… μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες. Μ’ αρέσει όταν ακούω ότι σας λείπω! Δεν ένιωσα ότι τώρα πρέπει να κάνω κάτι που δεν το κάνω… Ή πρέπει να είμαι στην τηλεόραση… Αυτή την περίοδο κάνω τα ξεσκαρταρίσματά μου σε ρούχα, παπούτσια, να δω τι θέλω να δώσω, τι να πετάξω. Δεν θέλω, όμως, να νομίζετε ότι δεν βλέπω τηλεόραση. Φυσικά και κάνω ζάπινγκ να δω τις καινούργιες εκπομπές. Αλλά μέσα στην εβδομάδα θέλω να δω τι κάνει ο ένας, τι κάνει ο άλλος. Τώρα καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να δει τηλεόραση μέσα στην ημέρα. Όταν είσαι μέσα σε αυτό τόσα χρόνια, νομίζεις ότι τα πάντα είναι γύρω απ’ αυτό. Δεν είναι»

Αποκάλυψε μάλιστα και ποια είναι η αγαπημένη της σειρά στην τηλεόραση αυτή την στιγμή και η απάντησή της δεν ήταν έκπληξη αφού πολλοί είναι οι Έλληνες που έχουν κολλήσει με αυτή.

«Είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις, είναι πραγματικά πολύ νωρίς. Πάντα σας έλεγα ότι αν δεν περάσει τουλάχιστον ένας μήνας που να παίζει ένα πρόγραμμα, δεν είναι σωστό να λέμε αυτό, εκείνο… Ας πάρουν όλα τον χρόνο τους και τον δρόμο τους. Ας μην είμαστε αυστηροί, δεν είναι σωστό. Όλους τους είδα! Είδα και τα προγράμματα που υπήρχαν και τα προγράμματα που δεν υπήρχαν. Το βράδυ ομολογώ ότι δεν τα βλέπω… Βλέπω μόνο “Άγριες Μέλισσες”. Αν δεν με πάρει ο ύπνος, θα δω όλο το επεισόδιο. Αυτό μ’ αρέσει να βλέπω. Μου αρέσουν όλοι οι ήρωες. Σε κρατάει σε αγωνία»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση