ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Ελένη Μενεγάκη: Οι φορές που μίλησε δημόσια για τον έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο

Ένας έρωτας που δεν μπορεί να κρυφτεί, καθώς η Ελένη είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

newsroom must

Ελένη Μενεγάκη κυρίως το τελευταίο διάστημα συζητιέται λόγω της απόφασής της να φύγει από τον Alpha, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι ειλημμένη. Ακόμα περισσότερο συζητιέται το αν θα παραμείνει στην τηλεόραση ή θα αποχωρήσει τελείως από αυτήν. Η παρουσιάστρια διαχρονικά δεν απαντά σε φήμες και συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να μιλάει για τον εαυτό της και τα συναισθήματά της. Συναισθήματα όπως η αγάπη που νιώθει για τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Ο άνθρωπός της, Μάκης Παντζόπουλος:

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη έχει μιλήσει δημόσια για τον ρόλο που παίζει στην ευτυχία της ο Μάκης Παντζόπουλος. Πότε αναρτώντας αυθόρμητα στιγμιότυπα, πότε μιλώντας στον «αέρα» της εκπομπής Ελένη, ή στις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Ελένη Μενεγάκη έχει εκφράσει πολλάκις ότι ο Μάκης είναι «ο άνθρωπός της».

«Η ζωή μαζί σου είναι ένα όμορφο ταξίδι με χαμόγελα και αγάπη», είχε γράψει στα γενέθλια του συζύγου της τον Ιανουάριο του 2019.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Στην επέτειο του γάμου τους το 2018, είχε αναρτήσει δύο φωτογραφίες της μαζί του, μια καλοκαιρινή και μία χειμερινή για να γράψει: «Αγάπη. Επέτειος. Μαζί».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

«Τώρα, είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, αυτός είναι η επιλογή μου. Δεν το κρύβω, δεν το φωνάζω. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις που έκανα έπιασαν τόπο. Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούρια δεδομένα. (…) Παραμένω άνθρωπος της συντροφικότητας. Οικογένεια είναι ένας πυρήνας ανθρώπων που τους συνδέει η πραγματική αγάπη, που προσφέρουν ευτυχία και στήριγμα ο ένας στον άλλον. Το πιο δυνατό πράγμα μας. Και δεν είναι αυτό που ορίζει ένα χαρτί, αλλά ό,τι εμπεριέχει τα παραπάνω.

Σε σχέση με παλιότερα, η ιδέα που έχω για την οικογένεια έχει σαφώς δυναμώσει, έχει γίνει πιο συνειδητή. Γιατί έχω πιο αντιληφθεί ποια είναι τα σημεία που δεν σε κάνουν οικογένεια. Κι αυτά δεν τα καταλαβαίνεις πάντα όταν είσαι μέσα», είχε πει για τον σύντροφό της και τον γάμο τους στο περιοδικό Γυναίκα το 2014.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Ένα ακόμα δημόσιο «Σ’ αγαπώ» είχε πει στην εκπομπή της. «Τρεις άντρες αγαπώ στη ζωή μου, τον γιο μου, τον αδερφό μου και τον άντρα μου», έλεγε τον Οκτώβριο του 2019. Ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη Μαρίνα. Μαζί τους ζουν και οι κόρες της Ελένης Μενεγάκη από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, Βαλέρια και Λάουρα, ενώ ο γιος της Άγγελος, σύμφωνα με δημοσιεύματα ζει τον τελευταίο χρόνο με τον πατέρα του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση