ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν slip dress και μπαλαρίνες
 

Ελένη Μενεγάκη: Μήπως αυτό θα είναι το επόμενό της βήμα στην τηλεόραση;

Οι φήμες τώρα, θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να επιστρέφει σε μια κάπως διαφορετική εκπομπή

newsroom must

Από τότε που η Ελένη Μενεγάκη έκανε την τελευταία της εκπομπή στον Alpha μέχρι και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση λίγες ημέρες πριν όπου μίλησε στις κάμερες πολλά εχουν γραφτεί και ειπωθεί για το μέλλον της.

Φαίνεται ότι ο κόσμος τόσο και οι άνθρωποι της τηλεόρασης θέλουν η Ελένη να επιστρέψει διακαώς αφού 30 χρόνια που μας κρατούσε συντροφιά δεν μπορούν να σβηστούν τόσο εύκολα ενώ ταυτόχρονα πιστεύουν ότι έχει ακόμα να δώσει πολλά στην Ελληνική τηλεόραση.
Η ίδια κιόλας έιχε δηλώσει ότι «κάποια στιγμή, θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε» αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής της μετά τον ένα χρόνο τον οποίο αποφάσισε να πάρει για να ξεκουραστεί.

Οι φήμες τώρα, θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να επιστρέφει σε μια κάπως διαφορετική εκπομπή κάτω από την στέγη του ΑΝΤ1. Πληροφορίες αναφέρουν στα ελληνικά μέσα ότι η επιστροφή της μάλλον πρόκειται να γίνει σε μια άλλη ζώνη, την βραδινή στην οποία θα παρουσιάζει ένα τύπου show.

Δεν γνωρίζουμε αν κάτι τέτοιο ισχύει φυσικά όμως θα ήταν ενδιαφέρων να την δούμε σε κάτι διαφορετικό. Η ίδια πάντως στην τελευταία της εμφάνιση δήλωσε ότι «Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση