ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Ελένη Μενεγάκη: Η on air ανησυχία της για την κόρη της Μαρίνα

Σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων.

newsroom must

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από ένα χρόνο απουσίας επέστρεψε στην τηλεόραση και επικοινωνεί ξανά καθημερινά με τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Mega, πάντα με τον δικό της αυθορμητισμό και πάντα με την ανάγκη να μοιράζεται μαζί μας προσωπικές, καθημερινές της σκέψεις.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της αρκετές φορές έχει αναφερθεί στην οικογένειά της και σε περιστατικά που έχουν συμβεί με τα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, συζητούσε με τους συνεργάτες της για τις αλλαγές που βιώνουν τα μικρά παιδιά που πέρσι έκαναν μαθήματα μέσω τηλεεργασίας και φέτος πηγαίνουν στο σχολείο.

«Είχα πολλή μεγάλη αγωνία όχι για τα μεγάλα μου παιδιά, αλλά για την πιο μικρή πώς θα αντιδράσει, πάνω που είχε ξεκινήσει στα πρώτα της βήματα στο νηπιαγωγείο, κομπιούτερ μετά όλα αυτά που ζήσαμε, πώς θα είναι φέτος που θα ξεκινήσει κανονικά σχολείο και αν θα της αρέσει αυτή η αλλαγή», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα πολύ μικρά δεν ήταν εξοικειωμένα με την την τηλεκπαίδευση αυτή την εμπειρία έχω εγώ, δεν θέλω καθόλου, δεν τολμούσαμε να φύγουμε από το δωμάτιο και το έκλεινε στην πορεία το βρήκε. Αυτή η πορεία μας πήρε δυο με τρεις μήνες… δεν ήταν εύκολο», δήλωσε ακόμα η Ελένη Μενεγάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση