ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία πριν από τη μετακόμιση

Η ανάρτηση «αίνιγμα» της παρουσιάστριας.

newsroom must

Η Ελένη Μενεγάκη με τον σύντροφο της Μάκη Παντζόπουλο τον τελευταίο καιρό έκαναν μία νέα επενδυτική κίνηση και αγόρασαν ένα καινούργιο σπίτι στα βόρεια προάστια.

Μετά από αυτή την φήμη που κυκλοφόρησε η λαμπερή παρουσιάστρια έρχεται με ένα αινιγματικό post στο Instagram να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Είναι γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη μιλάει με γρίφους και ποτέ δε θα σου προσφέρει απλόχερα την πληροφορία παρά μόνο όταν η ίδια το επιθυμεί και είναι έτοιμη.

Αυτή την φορά ανέβασε μια selfie φωτογραφία γράφοντας υπαινικτικά στην λεζάντα: «Όλα θα γίνουν ... αρκεί να μην χάνουμε το χαμόγελο μας ! Καλημέρα» . 

Προφανώς η παρουσιάστρια μπορεί να αναφέρεται ή στις δυσκολίες που μπορεί να έχει το νέο της σπίτι ή μας δίνει μέσω του χαμόγελου της λίγη ακόμα υπομονή για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι καιρό πριν είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες από paparazzi που ήθελαν την Ελένη να βρίσκεται συχνά με λογιστές στο κέντρο της Κηφησιάς αλλά και να επιβλέπει κάποιες εργασίες σε ένα συγκεκριμένο σπίτι.

Τελικά, τα νέα επιβεβαιώθηκαν από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ανακοίνωσε στο 'Πρωινό' πως η παρουσιάστρια σύντομα θα είναι σε νέο σπίτι με τα τρία της παιδιά, καθώς ο μεγάλος της γιος ο Άγγελος θα φύγει για σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σε αυτό το σπίτι θα πάει να μείνει η Μενεγάκη με τον Ματέο και τα παιδιά της. Αλλάζει σπίτι. Φεύγει από αυτό το σπίτι στα Μελίσσια και θα πάει να μείνει στο κέντρο της Κηφισιάς. Ο Άγγελος του χρόνου θα πάει να σπουδάσει στη Μεγάλη Βρετανία, όπως γνωρίζω και όπως θέλουν οι γονείς του και ο ίδιος. Δεν θα μείνει ο Άγγελος εκεί, θα μείνει η Μενεγάκη, ο Ματέο και τα παιδιά της.»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση