ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Ελένη Μενεγάκη: «Φοβάμαι να βγω μόνη μου το βράδυ»

Όλα όσα αποκάλυψε

Μαρία Σάββα

Η Ελένη Μενεγάκη, κατά την διάρκεια του πιο πρόσφατου επεισοδίου της εκπομπής της, με αφορμή τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες που γίνονται για την υπόθεση της «Κιβωτού του κόσμου», εξέφρασε στους τηλεθεατές τους δικούς της φόβους.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Κάτι που πρέπει να ελπίζουμε ότι θα γίνει είναι να βγαίνουν όλα στο φως. Όχι για να λέμε ότι το κάναμε, αλλά για να βοηθιούνται τα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό με όλα αυτά που γίνονται λέγαμε για τη βία μέσα στα σπίτια, βία μεταξύ ζευγαριών, αλλά για εμένα δεν είναι μόνο μέσα στα σπίτι, είναι και έξω».

«Εγώ από τότε που νιώθω ότι μεγάλωσα, δηλαδή από τα παιδιά μου και μετά, φοβάμαι. Δεν έχω την ίδια άνεση που είχα στα 18-19 που είχα πάρει μόλις το δίπλωμα και αμάξι. Φοβάμαι να βγω μόνη μου το βράδυ. Να βγω με τον άντρα μου, να οδηγήσει να είμαι δίπλα, δεν έχω θέμα, αλλά αν μου πεις να πάρω το αμάξι και να πάω κάπου μόνη μου, φοβάμαι. Έχω μεγαλώσει, παρακολουθώ τα πάντα και σκέφτομαι: Αν μου συμβεί κάτι και είμαι μόνη, τι θα κάνω; Δεν σου λέω ότι ζούμε σε ένα άγριο περιβάλλον αλλά αγριότητες υπάρχουν», ανέφερε στο τέλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση