ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Ελένη Φουρέιρα: Οι αποτυχημένες εξωσωματικές και η αποκόλληση στις πρώτες εβδομάδες

Όσα αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα για την εγκυμοσύνη της.

Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφίθηκε για τις ανάγκες του εξώφυλλου του περιοδικού «Vogue Greece» και πέρα από τις λήψεις που έκλεψαν την παράσταση, ενδιαφέρον τράβηξαν και οι δηλώσεις της - μέρος των οποίων προβλήθηκε  στην εκπομπή «Happy Day».

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται», δήλωσε αρχικά.

Έπειτα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι προσπαθούσε για ενάμιση χρόνο να αποκτήσει παιδί, ενώ πιο συγκεκριμένα είπε: «Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά, το μωρό ήρθε, φυσικά».

 Έπειτα, μιλώντας για τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, σημείωσε: «Ο πρώτος άνθρωπος που μοιράστηκα το νέο για την εγκυμοσύνη ήταν ο Αλμπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες».

Πέρα από αυτά, η ίδια αναφέρθηκε και στις δυσκολίες τις εγκυμοσύνης της, σημειώνοντας ότι έπαθε αποκόλληση στις πρώτες εβδομάδες της κύησης.

«Μπορώ να πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου, πέρασα αρκετά δύσκολα. Σις πρώτες εβδομάδες της κύησης, έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες. Ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα. Στενοχωρήθηκα, έπεσα πολύ... Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη ή να ακούω ανθρώπους σε εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού, τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τι δουλειά τους απλώς για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μη ξέρουν το όνομά μου».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue Greece (@voguegreece)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση