ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

Έλενα Θεοδώρου και Γιώργος Γεωργίου: Τα στιγμιότυπα από το μυστήριο του γάμου

Η άφιξη της νύφης και ο εντυπωσιακός στολισμός.

Μαρία Καραμάνου

Η αφιξη της νύφης ήταν πραγματικά ξεχωριστή, με μια ρομαντική διακόσμηση και μια συγκινητική στιγμή που θα μείνει αξέχαστη. Το Σάββατο τρεις Ιουνίου, η Έλενα Θεοδώρου και ο Γιώργος Γεωργίου ανέβηκαν τα σκαλιά του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας, σφραγίζοντας την αγάπη τους που διαρκεί ήδη έξι χρόνια και μέσα σε αυτά δημιούργησαν την πολύτιμη κόρη τους, τη Νεφέλη.

Η παρουσιάστρια έφτασε στην εκκλησία με μία αντίκα αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τους γονείς της και την κουμπάρα της. Το ευρύ χαμόγελό της αποκάλυπτε την ανείπωτη ευτυχία που ένιωθε.

Ο αγαπημένος της την περίμενε μέσα στην εκκλησία, αγκαλιάζοντας την αγαπημένη του κόρη, δίνοντας σε εκείνη ένα κατάλευκο μπουκέτο από λουλούδια.

Η εκκλησία ήταν εντυπωσιακά διακοσμημένη με λευκές ανθοσυνθέσεις και πλούσια πράσινα στοιχεία, δίνοντας μια μοναδική και ρομαντική αίσθηση στον χώρο. Ο στολισμός αυτός ήταν το αποτέλεσμα της δεξιοτεχνίας της Ρόης Ηροδότου, που επιμελήθηκε με μεράκι τη διακόσμηση, δίνοντας μια μοντέρνα και ρομαντική πινελιά στον χώρο.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα από το μυστήριο εδώ:Photos By @prince.who On InstagramPhoto By @demetris.theo On InstagramPhotos By @katerina.theo_ On Instagram

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση