ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Εκδόθηκε το διαζύγιο της Adele - Ποιoς θα αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού;

Δύο χρόνια μετά το χωρισμό της, ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου.

newsroom must

Η Adele ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Simon Konecki, με τον οποίο και απέκτησε ένα γιο, τον Angelo. Eδώ και δύο χρόνια έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, με το διαζύγιο να εκδίδεται επίσημα τώρα.

Ανακοινώθηκαν οι όροι του διαζυγίου όσον αφορά την διατροφή, αλλά και την επιμέλεια του παιδιού. Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια δεν θα πληρώσει διατροφή στον πρώην σύζυγό της, ενώ οι δυο τους θα αναλάβουν από κοινού την επιμέλεια του γιου τους.

Με βάση τις πληροφορίες, ένας δικαστής υπέγραψε τον διακανονισμό την Πέμπτη 4 Μαρτίου, που σημαίνει ότι η Adele και ο Konecki είναι επίσημα διαζευγμένοι. Το ζευγάρι επέλεξε να καθορίσει τα δικαιώματα στην ιδιοκτησία τους και τα χρέη μέσω διαμεσολάβησης.

Συγκεκριμένα, η 32χρονη καλλιτέχνιδα και ο 46χρονος επιχειρηματίας, συμφώνησαν να έχουν κοινή νομική και φυσική επιμέλεια του 8χρονου γιου τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με την απόφαση διαζυγίου, το πρώην ζευγάρι συμφώνησε ότι κανένας από τους δύο δε θα υποχρεούται να πληρώσει συζύγου

Στο μεταξύ, σημειώνεται ότι υπάρχουν αναφορές ότι η Adele αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει διαμεσολαβητές προκειμένου να χωρίσει την περιουσία της 190 εκατομμύρια δολαρίων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χωρίζει τον Απρίλιο του 2019 με την Adele να υποβάλλει δικαστικά έγγραφα πέντε μήνες αργότερα.

Σημειώνεται ότι η γνωριμία τους μετρά από το 2011, ενώ τον Οκτώβριο του 2012 ήρθε στη ζωή τους ο γιος τους και αποφάσισαν να παντρευτούν μυστικά το 2016.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση