ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Έκαψαν το αυτοκίνητο Ελληνίδας τραγουδίστριας

«Δεν φιλοδοξώ να είμαι το θύμα μιας επόμενης γυναικοκτονίας»

Μαρία Σάββα

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη αποκάλυψε ένα από τα πιο εφιαλτικά περιστατικά που μπορεί να ζήσει κανείς, σχολιάζοντας ότι δεν επιθυμεί αν γίνει θύμα μια επόμενης γυναικοκτονίας. Η ίδια περιέγραψε τι συνέβη πριν λίγες μέρες που είδε εξω από το παράθυρο της η ώρα 3 τα ξημερώματα, κάποιους να πυροδοτούν το αυτοκίνητο της με βενζίνη και να το ανοίγουν σε φλόγες.

Συγκεκριμένα είπε, «Σήμερα στις 3 τα ξημερώματα μετά ειδοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής να κατέβω κάτω είδα ότι κάποιοι περιέλουσαν το αυτοκίνητό μου με βενζίνη και το έκαψαν. Επειδή δεν φιλοδοξώ να είμαι το θύμα μιας επόμενης γυναικοκτονίας ενημέρωσα τις αρχές για τις εμμονές και την βιαιότητα συγκεκριμένου ατόμου από το οποίο οφείλουν να με προστατέψουν . Δεν είναι δυνατόν το 2022 μια γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρόμου και πανικού επειδή αποφάσισε να χωρίσει».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maria Karlaki (@karlaki_maria)

Ο δικηγόρος της Θωμάς Ρουκούνης ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" δήλωσε ότι δεν είναι τυχαίος ο εμπρησμός και είχε στόχο τον εκφοβισμό και την απειλή στη τραγουδίστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση