ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

«Είσαι τρελή;», η δημόσια καταγγελία της Συνατσάκη

Μέσω ανάρτησης στο instagram

Ζωή Τουτουντζίδου

Η Μαίρη Συνατσάκη μας έχει συνηθήσει στον σχολιασμό κοινωνικών θεμάτων είτε μέσω του καναλιού της στο youtube, είτε μέσω Instagram. Αυτό έκανε και τώρα καταγγέλλοντας μάλιστα δημόσια άγνωστο άντρα για ανήθικη συμπεριφορά σε κοπέλα στον δρόμο. Ο άντρας βιντεοσκοπούσε κοπέλα στον δρόμο με την Μαίρη να το αντιλαμβάνεται και να παίρνει θέση. Σε μια σειρά λοιπόν από instastories μας ανέλυσε το γεγονός, αναφέροντας μάλιστα και τα όσα είπαν.

«Ένας κύριος κατάλαβα ότι κρατούσε κάπως περίεργα το κινητό του, την ώρα που περπατούσα προς εκείνον. Λέω αυτό παίζει να είναι και ότι με βγάζει βίντεο, λέω τέλος πάντων μην είσαι τρελή, συνεχίζω την πορεία μου, αλλά γυρίζοντας πίσω να κοιτάξω τον παρατηρώ να μαγνητοσκοπεί μια κοπέλα που περνούσε από μπροστά του, επειδή φορούσε ένα κολλητό τζιν», περιέγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Ενώ συνέχισε λέγοντας «Σταμάτησα τον κύριο και του λέω: “Συγγνώμη, θέλετε να σταματήσετε να βγάζετε βίντεο κόσμο που δεν είναι ενήμερος γι΄αυτό; Θέλετε να μου δείξετε την κάμερά σας και το άλμπουμ των φωτογραφιών;” “Ούτε καν, είσαι τρελή;” μου λέει». Τέλος κατέληξε και στο εξής «Σκέφτομαι πως αν μιλάει ο ένας και ο άλλος, μιλάει μια κοπέλα στην άλλη, και αν μπουν και σε όλο αυτό και τα αγόρια και οι άνδρες που σας χρειαζόμαστε πολύ, είτε αν είναι κάποιος που θα του δείξει αυτός ο κύριος αυτό το βίντεο, είτε γνωρίζει ότι είναι ένας φίλος του που ξέρει ότι δεν πάει με τα καλά του και πάει και κάνει τέτοια πράγματα».

Δείτε το παρακάτω βίντεο 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση