ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Είναι στα σχέδια της Meghan Markle η προεδρία των ΗΠΑ;

Τι αναφέρει ο Jonathan Shalit που γνωρίζει την Δούκισσα προσωπικά;

H προεδρική καρέκλα των ΗΠΑ είναι μάλλον μια θέση που πολλοί επιθυμούν. Οι εκλογές στις ΗΠΑ πλησιάζουν και με την πανδημία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τελευταία η Αμερική το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο.

Τώρα, θυμάστε τον Kanye West και την υποψηφιότητά του; Μάλλον δεν είναι ο μόνος celeb που έχει μια τέτοια ιδέα στο μυαλό αφού όπως αναφέρει ο Jonathan Shalit, celebrity agent στην Sunday Telegraph το σενάριο η Meghan Markle να ασχοληθεί με την πολιτική και να διεκδικήσει την προεδρία δεν μοιάζει καθόλου με σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Ο Jonathan Shalit που γνωρίζει την Δούκισσα προσωπικά στις πρόσφατες δηλώσεις του είπε ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα και ότι ο ίδιος την έχει ακούσει να εκφράζει την πρόθεσή της αυτή.

«Είναι Αμερικανίδα, έχει κάθε δικαίωμα να κατέβει ως υποψήφια για την Προεδρία. O Ronald Reagan ήταν ένας B-list ηθοποιός πριν καταλήξει στον Λευκό Οίκο. Οπότε ποτέ μη λες ποτέ! Η αποδοχή, εξάλλου, της Meghan και του Harry στις Η.Π.Α είναι διαφορετική από αυτή στη Μεγάλη Βρετανία. Η Μεγάλη Βρετανία έχει μια σχέση αγάπης - μίσους με τους Sussexes, αλλά αυτό δεν ισχύει στις Η.Π.Α».

Οκ, δεν έχει άδικο σε όσα αναφέρει σχετικά με το δικαίωμά της στην υποψηφιότητα και την σχέση αγάπης-μίσους με την Βρετανία ωστόσο θα μπορούσε να εκλεγεί πρόεδρος εάν ήταν υποψήφια;

Σε αυτή την ερώτηση ο Shakit τόνισε ότι «Νομίζω ότι η Meghan είναι πολύ φιλόδοξη, αλλά σ' αυτή τη χώρα αυτό καμιά φορά θεωρείται ένα δυσάρεστο στοιχείο στον χαρακτήρα κάποιου. Ωστόσο, έχει ήδη καταφέρει πολλά»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση