ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Είναι πράγματι «ανατριχιαστική» αυτή η φωτογραφία του Biden;

Η φωτογραφία του προέδρου της Αμερικής με δύο ανήλικα κοριτσάκια που έγινε viral

Δέσποινα Άσπρου

Μια φωτογραφία με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο της Αμερικής και δύο ανήλικα κοριτσάκια έχει γίνει viral, με πολλούς χρήστες των κοινωνικών δικτύων να την χαρακτηρίζουν ως «ανατριχιαστική».

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τα δύο παιδιά κάθονταν στο κατάστημα Lemon Press Juice Shop, στο Ναντάκετ και βλέποντας τον πρόεδρο, άρχισαν να ουρλιάζουν από ενθουσιασμό. Ακούγοντας τις φωνές των μικρών, ο Joe Biden πλησίασε τις μικρές - μένοντας έξω από το τζάμι που τους χώριζε - και έβγαλε μαζί τους σέλφι.

«Ο Joe, θεέ μου, γεια!» ακούγεται να λέει ένα από τα παιδιά στον πρόεδρο που χαλαρός και με ένα αναψυκτικό στο χέρι, κατευθύνεται προς αυτά. Ο πρόεδρος έσκυψε, έβγαλε τα γυαλιά του και έβγαλε φωτογραφίες με τα ενθουσιασμένα παιδιά» αποκάλυψε κάποιος που έτυχε να δει το περιστατικό.

Και ενώ ίσως πρόκειται για μια γλυκιά κίνηση εκ μέρους του προέδρου, όταν η εικόνα δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα δέχτηκε από μεγάλο μέρος ανθρώπων έντονη κριτική.

«Ο πρόεδρος που σταματά για να δώσει ένα χαμόγελο σε παιδιά είναι αυτό που κάνει ένας πραγματικός πρόεδρος. Ευχαριστώ, πρόεδρε» έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σημείωσε: «Αυτό δεν είναι νορμάλ. Σταματήστε να το κανονικοποιείτε. Αν ήταν ο οποιοσδήποτε άλλος ηλικιωμένος, θα είχατε φρικάρει όλοι». Η δημοσιογράφος Μίντι Ρόμπινσον, πρόσθεσε: «Ήταν σαν ταινία τρόμου, κάποιος ας σώσει τα παιδιά».

Βλέποντας την φωτογραφία, θέλοντας και μη, μπήκαμε στην διαδικασία να σκεφτούμε αν όντως η λήψη ή καλύτερα η κίνηση του Joe Biden ΄ήταν «ανατριχιαστική». Με μια πρώτη ματιά, πιστεύουμε πως ο πρόεδρος αντέδρασε ως "παππούς" που βλέποντας την χαρά των μικρών, θέλησε να ανταποκριθεί και να τους χαρίσει μερικές στιγμές ενθουσιασμού. Από την άλλη βέβαια, πράγματι, αν βλέπαμε έναν ηλικιωμένο άντρα να ποζάρει μαζί με τα παιδιά μας... θα ήταν περίεργο, για να μην το περιγράψουμε χειρότερα. Αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο πρόεδρος κατά την άποψή μας, αν δεν το έκανε βέβαια, είναι να πάρει την έγκριση των γονιών των ανήλικων κοριτσιών. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να αποφευχθεί όλος αυτός ο σάλος. Βλέποντας όμως το βίντεο, υποθέτουμε πως απλώς επρόκειτο για μια ανθρώπινη αντίδραση.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση