ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Είναι ο Harry ο classic άντρας με τον οποίο δεν θέλεις να βγεις για δείπνο;

Η κίνηση του πρίγκιπα όταν βγήκε για φαγητό με την σύζυγό του και η οποία δεν μάς άρεσε καθόλου

newsroom must

Αν κάποιος σου πει ότι θα βγεις για δείπνο με τον πρίγκιπα Harry, πάμε στοίχημα πως το πρώτο πράγμα που θα κάνεις μετά που θα ζητωκραυγάζεις από χαρά, θα είναι να σκεφτείς πως κατά την διάρκεια του ραντεβού θα ακούσεις από το στόμα του πρίγκιπα πράγματα άκρως ενδιαφέροντα πράγματα. Κι όμως, η αλήθεια φαίνεται να διαφέρει. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πρόσφατα, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στο πλαίσιο της περιοδείας τους στη Νέα Υόρκη βρέθηκαν για double date και όπως έγινε γνωστό, ο Harry όχι απλώς μιλούσε ελάχιστα, αλλά κρατούσε ακατάπαυστα το κινητό του.

Όπως αναφέρει πηγή του Hollywood Life το διάσημο ζευγάρι που αυτές τις μέρες πραγματοποιεί μία σειρά συναντήσεων με σημαντικά πρόσωπα, βρέθηκαν με τον δήμαρχο Νέας Υόρκης Bill de Blasio και την Κυβερνήτρια Νέας Υόρκης Kathy Hochul στο Bemelmans Bar του ξενοδοχείου Carlyle. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, φέρεται η Meghan Markle να μιλούσε no stop, ενώ ο πρίγκιπας φαινόταν βαριεστημένος και δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου.

Ο Harry βαρέθηκε και άρχισε να κοιτάει το κινητό του. Μετά ξαναμπήκε στη συζήτηση και, έπειτα, ξαναχάθηκε και επέστρεψε στο κινητό του», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας στην Pagesix αναφερόμενος στο σκηνικό και απέδειξε πως ίσως ο πρίγκιπας να είναι ο κλασσικός άνθρωπος με τον οποίο δεν θες να βρεθείς για dinner. Φυσικά, ίσως απλώς να έτυχε την συγκεκριμένη ημέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Harry  |  Meghan Markle  |  royals  |  Νέα Υόρκη  |  δείπνο  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση