ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: hoodie, pleated midi φούστα και sneakers
 

Είναι μπλεγμένος ο Robert Pattinson σε ερωτικό τετράγωνο;

Δέσποινα Άσπρου

Πρόσφατα -όπως μάλλον και εσύ θα έχεις ακούσει- ο ηθοποιός Shia LaBeouf ξεκίνησε να βγαίνει με την πρώην αρραβωνιαστικιά του Robert Pattinson, τραγουδίστρια FKA Twigs. Μέχρι εδώ όλα καλά. Μερικές όμως μέρες αργότερα, κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ο Rob έχει σχέση με την ηθοποιό Mia Goth, η οποία τυγχάνει να είναι πρώην σύζυγος του LaBeouf. Ναι καλά διάβασες! Και κάπως έτσι έχει προκύψει ένα νέο ερωτικό τετράγωνο στο Hollywood.

Και μπορεί το Hollywood να είναι μικρό -όχι βέβαια τόσο μικρό όσο το χωριό μου- οπότε ναι, τα δυο ζευγάρια κάλλιστα θα μπορούσαν να δοκιμάσουν την τύχη τους και αλλού! Κι όμως, άμεσα ή έμμεσα, φαίνεται να αποφάσισαν να ανταλλάξουν συντρόφους!

Φυσικά να πούμε ότι ο Robbert και η Mia Goth συμπρωταγωνιστούν στην ταινία High Life και αυτές τις μέρες βρίσκονται μαζί στην Ισπανία για να παρευρεθούν στο San Sebastian Film Festival, οπότε μπορεί να είναι λογικό να βρίσκονται μαζί… ωστόσο όσοι τους βλέπουν από κοντά κάνουν λόγο για τρυφερές στιγμές και ερωτικές ματιές.

Οι δυο τους ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι… ωστόσο αν τα παιδιά είναι καλά μαζί, εμάς δεν μας πέφτει λόγος!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση