ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

Είναι επίσημο: Ο William και η Kate μετά από 8 χρόνια στις ΗΠΑ

«Το 2022, επιστρέφουμε και φέρνουμε τα βραβεία Earthshot στις ΗΠΑ, όπου θα βραβεύσουμε τους επόμενους πέντε νικητές».

newsroom must

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ πρόκειται να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους επίσκεψη στην Αμερική ύστερα από οκτώ χρόνια για την τελετή απονομής των βραβείων Earthshot.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι τα «βραβεία Earthshot Prize» θα γίνουν στη Βοστώνη τον Δεκέμβριο. «Το 2022, επιστρέφουμε και φέρνουμε τα βραβεία Earthshot στις ΗΠΑ, όπου θα βραβεύσουμε τους επόμενους πέντε νικητές», ανέφερε ο Ουίλιαμ σε βίντεο. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε ο παίκτης των Boston Red, Ζάντερ Μπόγκερτς (Xander Bogaerts), ο οποίος πρόσθεσε: «Και θα το κάνουμε εδώ στη Βοστώνη».

Το Βραβείο Earthshot απονέμεται σε πέντε νικητές κάθε χρόνο για τη συμβολή τους στην προστασία του περιβάλλοντος και το όνομά του είναι εμπνευσμένο από το «Moonshot», (το μεγάλο άλμα), του Προέδρου των ΗΠΑ, John Kennedy. Ξεκίνησε το 2020 από τον δούκα του Κέιμπριτζ και τον Σερ Ντέιβιντ Άτενμπορο. Φέτος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα συνεργαστεί με το Ίδρυμα της Βιβλιοθήκης JFK όπου θα φιλοξενήσει την τελετή.

Λίγο μετά την γνωστοποίηση της είδησης, δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται αν το βασιλικό ζεύγος θα αφιερώσει λίγο χρόνο προκειμένου να επισκεφτεί τους Sussexes. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι γνωστό και όπως είναι λογικό, μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση