ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: playsuit με ένα ώμο και πλατφόρμες
 

«Είναι δυνατόν ο Σάκης Ρουβάς εν μία νυκτί να παίξει αρχαία τραγωδία;»

Όσα αναφέρει ο ηθοποιός Τάκης Παπαματθαίου σε συνέντευξή του.

newsroom must

Ο ηθοποιός Τάκης Παπαματθαίου μίλησε στην κάμερα του Open και την εκπομπή ‘Καλοκαίρι #Not’, αναφερόμενος στον χώρο του θεάτρου αλλά και τους ανθρώπους που έχουν περάσει από την υποκριτική. Με τον ίδιο να μην διστάσει να χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα την συμμετοχή του Σάκη Ρουβά σε αρχαία τραγωδία.

Αρχικά ο ίδιος είπε «Εγώ θεωρώ ότι η ρίζα του κακού στο θέατρο βρίσκεται τελικά, όπως αποδείχθηκε, στην κατάργηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού. Γιατί δεν υπάρχει σεβασμός. Και δεν υπάρχει σεβασμός γιατί είναι ένα «ελεύθερο επάγγελμα». Ο κάθε ένας τυχαίος μπορεί να παραστήσει τον ηθοποιό. Χωρίς να έχει τελειώσει μια σχολή τρία χρόνια, χωρίς να έχει πληρώσει τα δίδακτρα, λόγω κάποιων γνωριμιών μπορεί να χώνεται και να παίζει».

Ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον Σάκη Ρουβά λέγοντας «Θέλω να αναφέρομαι και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Αυτό του συμπαθούς, στο είδος που ήταν κάποτε, Σάκη Ρουβά. Ο οποίος ξαφνικά, εν μια νυκτί γίνεται πρωταγωνιστής και μπορεί να παίξει αρχαία τραγωδία, Βάκχιες και να κάνεις τον Διόνυσο. Επειδή είσαι ένα όμορφο παιδί, λαμπερός στη δουλειά του και τα λοιπά πώς, πώς μπορεί να το κάνει αυτό;».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση