ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Είδαμε την φουσκωμένη κοιλίτσα της Τζένης Μπαλατσινού

Ποζάρει στον καναπέ της με το laptop

newsroom must

H Τζένη Μπαλατσινού από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της δεν μας έχει δείξει και πολλά και γενικά κρατάει ένα χαμηλό προφίλ στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ωστόσο είμαστε σίγουροι όσο αναμένει την γέννηση του παιδιού της εκείνη και ο σύζυγό της Βασίλης Κικίλιας περνάνε μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους και πώς να μην άλλωστε.

Θεωρούμε πολύ γλυκό και αληθινό το γεγονός ότι η Τζένη προτιμάει να κρατάει την εγκυμοσύνη της και την σχέση της μακριά από τα κοινωνικά δίκτυα όμως με την τελευταία της φωτογραφία που ανέβασε ενθουσίασε τους ακόλουθούς της που είδαν επιτέλους την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Φορώντας ένα στενό , λευκό φόρεμα με ιδιαίτερα σχέδια επανω και κρατώντας το laptop της ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία έγραψε «Η αληθινή εκπαίδευση συνίσταται λιγότερο σε διδαχές και περισσότερο σε ασκήσεις. - Jean Jacques Rousseau. Πόσο μάλλον όταν βρίσκεις και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς διαθέσιμους ανά́ πάσα στιγμή́ να βοηθήσουν»

Και πριν προλάβετε να σχολιάσετε ότι η ακτινοβολία του υπολογιστή δεν κάνει καλό προσέξαμε και επιβεβαίωσε και η ίδια στα comments ότι έχει τοποθετήσει ένα αυτοκόλλητο για την ακτινοβολία

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση