ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: faux leather pencil φούστα, ζιβάγκο και kitty heels
 

«Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί, χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση δεν έχω χωρίσει»

Οι αποκαλύψεις της Άννας Βίσση και Αννίτας Πάνια για τον Καρβέλα

newsroom must

 Πρεμιέρα με νέα εκπομπή έκανε η παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια με το όνομα αυτής «Ανοιχτά», με πρώτη καλεσμένη την αγαπημένη σε όλους μας τραγουδίστρια και φίλη της Άννα Βίσση. Οι δυο τους μίλησαν για τη σχέση τους με τον Νίκο Καρβέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν σε προσωπικές τους στιγμές, αποκαλύπτοντας μας πολλά και διάφορα για το κοινό τους παρελθόν.

Η Αννίτα Πάνια είπε αστειευόμενη «Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί, χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση δεν έχω χωρίσει», τονίζοντας παράλληλα τη στενή σχέση της Βίσση με τον Καρβέλα όλα αυτά τα χρόνια αλλά και πως η δικιά τους φιλία καλά «κρατεί» ανεξαρτήτως του διαζυγίου της μαζί του.

Συμπληρώσε, «Στον γάμο μου με τον Καρβέλα ένιωθα ότι πιο πολύ παντρευόσουν εσύ παρά εγώ. Το ζούσες πολύ περισσότερο, τραγούδαγες, χαιρόσουν, εγώ δεν χαιρόμουν καθόλου με όλο αυτό που συνέβαινε δίπλα μου, αισθανόμουν τόσο κομπλεξικά και χάλια με όλο αυτό το πράγμα. Ήξερα ότι γίνεται όλο αυτό για να περάσουν οι άλλοι καλά, εκτός από εμένα». Ενώ, η Άννα Βίσση εξομολογήθηκε πως ο Καρβέλας της έλεγε πόσο ερωτευμένος και «καψούρης» ήταν με την Πάνια.


Η Άννα Βίσση με τη σειρά της αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα στα 30α της, συμπληρώνοντας πως την πρώτη δεκαετία που τον γνώρισε δεν τον ήθελε καθόλου, γιατί είχε έντονη συμπεριφορά και το έπαιζε πολύ «μάγκας». «Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις… βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα. Όταν παντρευτήκαμε το 1983 ήμουν έγκυος, ενώ παράλληλα ξεδίπλωνα μια καριέρα. Από το 84′ και μετά ξεκίνησαν οι πρώτες μου επιτυχίες από τον Νίκο. Ήμασταν μαζί σε όλα, στη ζωή στο τραγούδι στην επιτυχία. Ο Νίκος ήταν ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση