ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Έγκυος η Μαίρη Συνατσάκη: Η αποκάλυψη και η φωτογραφία με τον Ίαν Στρατή

Oι ευχές της εγχώριας showbiz για την εγκυμοσύνη της

Η Μαίρη Συνατσάκη το τελευταίο διάστημα είχε «χαθεί» από τα social media και την Κυριακή 31 Ιουλίου, γνωστοποίησε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή και με ένα μακροσκελές κείμενο αποκάλυψε ότι θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια.

Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου.

Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Από τη στιγμή που έγινε η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της, η ανάρτηση πλημμύρισε από ευχές των φίλων της οι οποία χάρηκαν με το γεγονός και τους εύχονται τα καλύτερα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση