ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Έγκλημα στη Ρόδο: Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με συγγενή του δολοφόνου

''Τι ακούσαμε; Nα πάει η αστυνομία να τον πιάσει''

newsroom must

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, η δολοφονία της νεαρής κοπέλας στη Ρόδο, από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την σκότωσε και μετέπειτα αυτοκτόνησε, γιατί δεν μπορούσε να ζήσει μακριά της.

Στην εκπομπή ''Πρωινό'' έπαιξε απόσπασμα από τον θείο του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως αν οι γυναίκες ήταν φρόνιμες και όχι τόσο ελεύθερες, οι παθιασμένοι άνδρες δεν θα έφταναν σε αυτές τις ακραίες πράξεις, υποστηρίζοντας ξεκάθαρα πως ο ανιψιός του ήταν ένας ερωτευμένος άνδρας κι όχι δολοφόνος.

«Τι γίνεται; Τι λέει ο άνθρωπος; Ο άνθρωπος είναι να πάει η αστυνομία να τον πιάσει. Τι ακούσαμε; Τι ακούσαμε;», είπε έξαλλη η Φαίη Σκορδά.

«Αυτή είναι η άποψη που γεννάει γυναικοκτόνους, γεννάει δολοφόνους. Ότι φταίνε οι γυναίκες, ότι ήταν ένας ερωτευμένος άνθρωπος», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να αναρωτιέται: «Τι αναλύουμε;»

«Από χθες έχω σοκαριστεί γιατί προφανώς υπάρχουν τέτοιες απόψεις. Είπες εσύ ποιος τον δικαιολογεί. Ορίστε ποιος τον δικαιολογεί», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε παρακάτω την ένταση που προκλήθηκε μετά από τις σοκαριστικές αυτές δηλώσεις:

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση