ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Αέρινο φλοράλ φόρεμα με φλατ σανδάλια και statement κοσμήματα

Έφυγε από την ζωή η πολυαγαπημένη Μάρθα - Ρίτσα του «Παρά Πέντε»

Η ανακοίνωσε που σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Μαρία Σάββα

Μια ακόμη θλιβερή απώλεια συγκλονίζει τον χώρο της τέχνης. Η Πόπη Χριστοδούλου, η αγαπημένη ηθοποιός που κέρδισε το κοινό μέσα από τον χαρακτηριστικό διπλό ρόλο της στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Παρά Πέντε», έφυγε από τη ζωή. Στη σειρά του MEGA, υποδύθηκε τις δίδυμες αδελφές Μάρθα και Ρίτσα, τις οικιακές βοηθούς της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου (Σμαράγδα Καρύδη), αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα της με το χιούμορ και το ταλέντο της.

Η καριέρα της δεν περιορίστηκε μόνο στο «Παρά Πέντε». Η Πόπη Χριστοδούλου συμμετείχε και σε άλλες δημοφιλείς τηλεοπτικές παραγωγές του MEGA, όπως οι «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» και το «Safe Sex». Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αφιερώνοντας τον χρόνο και την ενέργειά της στη διδασκαλία της υποκριτικής. Δίδασκε στη θεατρική σχολή του στενού της φίλου, Παναγιώτη Καποδίστρια, όπου μοιραζόταν τις γνώσεις και την αγάπη της για την τέχνη με τους μαθητές της.

Η συγκινητική ανακοίνωση του Παναγιώτη Καποδίστρια

Το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση του Παναγιώτη Καποδίστρια στα social media, χωρίς να δοθούν λεπτομέρειες για την αιτία του θανάτου. Στην ανάρτησή του, έγραψε:

«Είναι από αυτές τις στιγμές που δεν μπορώ να πω τίποτα. Ποιος; Εγώ. Είναι σα να μην υπάρχουν λέξεις. Πώς διάολο μπορείς να χωρέσεις σε λίγες προτάσεις τόσα χρόνια; Θέατρο, τηλεόραση, σκηνοθεσίες, παρέα νύχτες ατελείωτες. Γέλια, κλάματα, τσακωμοί (καυγάδες ομηρικοί) και μετά αγκαλιά. Αυτή η ζεστή αγκαλιά. Εκείνη που δε θες να τελειώσει. Παρέα με εκείνο το κόκκινο φουστάνι που τόσο ήθελες να φορέσεις. Και κατάφερα να στο φορέσω. Ξέρεις εσύ. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε πάνω και κάτω από τη σκηνή. Καλό σου ταξίδι, Ποπάκι… Σε ευχαριστώ που υπήρξες κομμάτι της ζωής μου. Σε ευχαριστώ που υπήρξα κομμάτι της ζωής σου. Τα άλλα θα στα πω μετά. Καληνύχτα…».

Το «αντίο» της θεατρικής σχολής «Tabula Rasa»

Συγκινητικά λόγια αφιέρωσε και η θεατρική σχολή «Tabula Rasa», στην οποία η Πόπη Χριστοδούλου δίδασκε με πάθος για περισσότερο από μία δεκαετία:

«Και έρχεται ξαφνικά εκείνη η ώρα, που θα πρέπει να πεις ακόμα ένα αντίο... Αυτή τη φορά σε μια γυναίκα που δίδασκε με πάθος υποκριτική στη σχολή για πάνω από δέκα χρόνια. Μια δασκάλα που πίστευε στους μαθητές της περισσότερο απ’ όσο πίστευαν οι ίδιοι στον εαυτό τους. Που χειροκροτούσε στις πρόβες τους για να τους δίνει δύναμη. Που ήξερε τα λόγια πριν από εκείνους και γέμιζε την αίθουσα με την ενέργειά της. Που ήξερε να λέει τη σωστή κουβέντα την κατάλληλη στιγμή. Η Πόπη Χριστοδούλου δεν ήταν απλώς καθηγήτρια. Υπήρξε κομμάτι της ψυχής της "Tabula Rasa" για πολλά χρόνια κι έτσι θα τη θυμόμαστε. Καλό σου ταξίδι, Πόπη… Σε ευχαριστούμε για όλες τις όμορφες στιγμές που άφησες πίσω σου…».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση