ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Έφυγε από την ζωή η Δώρα Κακουράτου

Μια μεγάλη απώλεια για τον χώρο της υποκριτικής

Μαρία Σάββα

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός που είδαμε και αγαπήσαμε μέσα από αρκετές σειρές τις κυπριακής τηλεόρασης, Δώρα Κακουράτου, σύμφωνα με πληροφορίες από άτομο του περιβάλλοντός της, έφυγε από την ζωή το βράδυ της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 78 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

H Δώρα Κακουράτου γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στη Λεμεσό και σύμφωνα με πληροφορίες του Cyprus cinema, σε ηλικία 15 ετών άρχισε την καριέρα της στην υποκριτική παίζοντας στο Θίασο «Ηνωμένων καλλιτεχνών» μέχρι που έφυγε για σπουδές στην Αθήνα στη Δραματική Σχολή Εθνικού Ωδείου.

Ο περισσότερος κόσμος θα την θυμάται για το χιούμορ της, τον αυτοσαρκασμό αλλά πάνω απ' όλα για το ταλέντο που είχε στην υποκριτική.

Να αναφέρουμε ότι κατά την διάρκεια της καριέρας της συνεργάστηκε με διάφορους θιάσους, με μερικούς από αυτούς να είναι: Βλαδίμηρου Καυκαρίδη, Θίασος Γέλιου με το μεγάλο Νίκο Παντελίδη και τη Μουσική σκηνή.

Με την ίδρυση του Θιάσου Παπαδημήτρη άρχισε μαζί του μια συνεργασία μακράς διαρκείας με ένα εξαιρετικό επιτελείο που το αποτελούσαν τότε εκτός από τη Δώρα Κακουράτου, τα γνωστότερα ονόματα της εποχής, μέχρι που έφτιαξε το δικό της θίασο και αργότερα μαζί με τον Ηράκλη Γιωργαλλή ανέβασαν αρκετές επιτυχείς επιθεωρήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση