ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: playsuit με ένα ώμο και πλατφόρμες
 

Drake: Τα 42 δαχτυλίδια αρραβώνων από τις «αποτυχημένες» προτάσεις γάμου του έγιναν κολιέ

Δείτε πιο κάτω το εν λόγω κολιέ

Μαρία Σάββα

Ο Drake μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε ότι δημιούργησε ένα προσαρμοσμένο κολιέ 42 διαμαντιών το οποίο είναι εμπνευσμένο από ένα αρκετά παράξενο γεγονός.

Ο ραπερ έλαβε το συγκεκριμένο κομμάτι από τον σχεδιαστή κοσμημάτων Alex Moss με τίτλο «Προηγούμενοι αρραβώνες», το οποίο αναφέρεται σε περιόδους που ο ίδιος σκέφτηκε να κάνει πρόταση γάμου αλλά δεν το πραγματοποίησε.

Ο Moss μοιράστηκε ένα βίντεο με το κομμάτι γράφοντας: «Νέο κομμάτι με τίτλο «Προηγούμενοι αρραβώνες» για όλες τις φορές που το σκέφτηκε αλλά δεν το έκανε ποτέ. "42 δαχτυλίδια αρραβώνων. 351,38 καράτια σε διαμάντια. Από τον Alex Moss New York και τον Drake."

Στο βίντεο, ακούγεται μια φωνή να εξηγεί: «Αυτό το μνημειώδες έργο τέχνης συναρμολογήθηκε χρησιμοποιώντας διαμάντια 351,38 καρατίων τοποθετημένα σε λευκό χρυσό 18 καρατίων». Χρειάστηκαν 14 μήνες για να επιλεγεί κάθε διαμάντι - που αντιπροσωπεύει κάθε περίσταση που σχεδόν έσκαγε την ερώτηση - και να κατασκευάσει το τελειωμένο κομμάτι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AMNY (@alexmoss)

Αν και ο Moss δεν διευκρίνισε ποιοι ήταν οι εν λόγω γυναίκες, ξέρουμε ότι ο Drake διατηρούσε δεσμούς με άτομα όπως την Julia Fox, την Tyra Banks, την Rashida Jones, την Rihanna και την SZA.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Drake  |  news  |  gossip  |  showbiz  |  lifestyle  |  news  |  celebs

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση