ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Δούκισσα Νομικού: Αποχώρησε από την εκπομπή «Το Πρωινό»

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του ANT1 και τη δημοσίευση της ξανθιάς καλλονής

Οι φήμες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν, αφού η Δούκισσα Νομικού έχει αποχωρήσει επίσημα από την πρωινή εκπομπή «Το Πρωινό». Σύμφωνα με πληροφορίες η ξανθιά καλλονή φαίνεται να μην είχε και την καλύτερη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ κάποιες πηγές υποστηρίζουν ότι η ξαφνική αποχώρηση οφείλεται στην πτωτική τάση που εμφανίζουν τα νούμερα τηλεθέασης κατά την παρουσία της.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα δεν είχε εμφανιστεί στην εκπομπή την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου με τον Γιώργο Λιάγκα να δικαιολογεί την απουσία της επικαλούμενος επαγγελματικές υποχρεώσεις αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Να πούμε ότι σήμερα δεν θα είναι το Δουκισσάκι μαζί μας γιατί έχει μία επαγγελματική υποχρέωση».

Ωστόσο, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, ο ANT1 επιβεβαίωσε επίσημα την αποχώρηση της από την εκπομπή με την πιο κάτω ανακοίνωση:

«Ο ANT1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από ‘’Το Πρωινό’’. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα Νομικού παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ANT1».

Στη συνέχεια, η Δούκισσα σχολίασε την αποχώρηση της με μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».

.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση