ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Donald Trump: Το Truth Social δεν πήρε έγκριση για το Google Play

Όλες οι λεπτομέρειες

Σύμφωνα με την lifo, Το Truth Social δημιούργησε μια εκδοχή της εφαρμογής του για τις συσκευές Android, αλλά όταν την έλεγξε η Google, η εταιρεία βρήκε περιεχόμενο που περιελάμβανε απειλές και ενημέρωσε την πλατφόρμα να το απομακρύνει και να υποβάλει εκ νέου την εφαρμογή για έλεγχο.

«Στις 19 Αυγούστου ενημερώσαμε το Truth Social για διάφορες παραβιάσεις των πολιτικών στην εφαρμογή που υπέβαλε και επαναλάβαμε ότι η ύπαρξη αποτελεσματικών συστημάτων για την εποπτεία του περιεχομένου που δημιουργείται από τον χρήστη αποτελεί προϋπόθεση στους όρους των υπηρεσιών μας, προκειμένου οποιαδήποτε εφαρμογή να ανέβει live στο Google Play», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

«Την προηγούμενη εβδομάδα το Truth Social απάντησε, αναγνωρίζοντας τα σχόλιά μας και λέγοντας ότι εργάζονται για να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα», συμπλήρωσε. Η Google έστειλε στο Truth Social φωτογραφίες του περιεχομένου το οποίο θεώρησε μη αποδεκτό και ανέφερε ότι η εφαρμογή μπορεί να ανέβει στο Play, εάν η πλατφόρμα αντιμετωπίσει αυτές τις ανησυχίες.

Η εταιρεία Trump Media & Technology Group, η μητρική της Truth Social, ανακοίνωσε ότι ανυπομονεί να πάρει την έγκριση της Google για την εφαρμογή, το συντομότερο δυνατόν.

«Η TMTG συνεργάζεται συνεχώς καλόπιστα με την Google, για να διασφαλίσει ότι η εφαρμογή Truth Social για Android συσκευές συμμορφώνεται με τις πολιτικές της Google, χωρίς να διακυβεύεται η υπόσχεσή μας να αποτελεί έναν παράδεισο για την ελευθερία του λόγου», ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ακόμη σημείωσε ότι «κάποιες εφαρμογές ανταγωνιστών μας επιτρέπονται στο Google Play Store, παρότι παραβιάζουν αδιάκοπα την απαγόρευση της Google για το σεξουαλικό περιεχόμενο και άλλες πολιτικές, ενώ το Truth Social έχει μηδενική ανοχή απέναντι στο σεξουαλικό περιεχόμενο».

Το Truth Social έχει και άλλες επιλογές. Μια εκδοχή της εφαρμογής για Android συσκευές θα μπορούσε να διατεθεί για download μέσω ιστοσελίδες, χωρίς την άδεια της Google. Κάτι που έκανε το Parler- άλλο social media που είναι δημοφιλές στους συντηρητικούς- για να παρακάμψει τους κανονισμούς της Google σχετικά με τον έλεγχο του περιεχομένου.

Επίσης, η εφαρμογή του Τραμπ θα μπορούσε να αποφύγει τη διαδικασία έγκρισης της Google βάζοντας το app στο Galaxy Store, το οποίο θα επέτρεπε στους χρήστες συσκευών Samsung να την κατεβάσουν.

Το Truth Social έκανε ντεμπούτο στο App Store της Apple τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια έστρεψε την προσοχή του στη δημιουργία μιας εκδοχής της εφαρμογής για συσκευές Android, που αποτελούν περίπου το 40% της αγοράς smartphone στις ΗΠΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση