ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Donald Trump: «H Meghan χρησιμοποιεί τον Harry με απάνθρωπο τρόπο»

Το κατηγορώ του Donald Trump στη Meghan Markle

newsroom must

H κόντρα του Donald Trump με την Meghan Markle φαίνεται να μην έχει τελειωμό - γεγονός που αποδεικνύεται από τη νέα επίθεση που έκανε ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής στην δούκισσα.

Μιλώντας στον Nigel Farage και στο GB News ο Donald Trump αναφερόμενος στην Meghan Markle τόνισε «Νομίζω πως χρησιμοποιεί τον Harry με απάνθρωπο τρόπο και κάποια μέρα κι εκείνος θα το μετανιώσει» και έπειτα, πρόσθεσε πως η σύζυγος του Harry το τελευταίο διάστημα προκαλεί μεγάλο πόνο στην βασίλισσα Ελισάβετ.

Πιο συγκεκριμένα, ο σύζυγος της Melania Trump υποστήριξε: «Ποτέ δεν ήμουν θαυμαστής της, από την πρώτη μέρα, νομίζω πως χρησιμοποιεί τον Harry με απάνθρωπο τρόπο και κάποια μέρα κι εκείνος θα το μετανιώσει. Νομίζει πως ο Harry χρησιμοποιείται και χρησιμοποιείται με κακό τρόπο. Όλο αυτό κατέστρεψε τη σχέση με την οικογένειά του και τη σχέση του με τη βασίλισσα».

Έπειτα ο ΄διος πρόσθεσε: «Εκείνη έδειξε μεγάλη ασέβεια στη βασίλισσα που είναι μια τόσο σπουδαία γυναίκα, ένα τόσο υπέροχο άτομο. Γενικά έχει δείξει ασέβεια προς όλη τη βασιλική οικογένεια και πολύ παραπάνω στη βασίλισσα».

Στην συνέχεια τόνισε ότι η δούκισσα κινείται με ακατάλληλο τρόπο και χρησιμοποιεί τον τίτλο της για να ανακατευτεί στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση