ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Δημόσιο τέλος στον Alex Rodriguez έβαλε η JLo

Διέγραψε κάθε ίχνος της σχέσης τους από το διαδύκτιο.

newsroom must

Μετά τις δημόσιες δηλώσεις, τις paparazzi φωτογραφίες αλλά και ένα καυτό φιλί στο Instagram, η Jennifer Lopez είχε επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Ben Affleck, μετά και την έντονη φημολογία που τους ήθελε μαζί, καθώς ο ηθοποιός έσπευσε να σταθεί στο πλευρό της, μετά τον χωρισμό με τον Alex Rodriguez.

Έτσι, αρκετό καιρό μετά και την λύση του αρραβώνα της με τον αθλητή, η Lopez όχι μόνο έχει προχωρήσει στην ερωτική της ζωή αλλά, τον έχει διαγράψει, στην κυριολεξία, παντελώς από τις δημόσιές της αναρτήσεις.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Like.com.cy (@like_com_cy)

Την παρατήρηση έκαναν θαυμαστές της τραγουδίστριας, αναγνωρίζοντας πως απουσιάζουν από τον προσωπικό της λογαριασμό, όλα τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους φίλους της, κατά τη διάρκεια της 4ετούς τους σχέσης, ενώ ταυτόχρονα τον έχει κάνει και unfollow.

Να θυμίσομε ότι ήταν μαζί από το 2017, αποφασίζοντας τον Απρίλιο του 2021 να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους και να ακυρώσουν τον αρραβώνα τους (2019). Με την Lopez να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου (και αρραβωνιαστικού) της, Ben Affleck.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση