ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν περνούσα καλά, πήγαινα στο μπάνιο και έκλαιγα»

newsroom must

Μπορεί αρκετοί από εμάς να πιστεόυμε πως η ζωή των επώνυμων είναι πάντα παραμυθένια, ωστόσο εκείνοι κατά καιρούς κάνουν τις δικές τους αποκαλύψεις και αποδεικνύουν πως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως τα έχουμε εμείς στο μυαλό μας. Πρόσφατο παράδειγμα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Fishy και δεν δίστασε να μιλήσει για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να αποφασίσει να γίνει παρουσιαστής.

«Από ραδιόφωνο ξεκίνησα εδώ και 15 χρόνια. Το Mappes Show είναι μία νοοτροπία που σκέφτηκα εγώ όταν γύρισα από το μεταπτυχιακό μου. Μετά το μεταπτυχιακό μου δεν έβρισκα δουλειά. Εν τω μεταξύ μας φούσκωναν τα μυαλά ότι όταν πάτε στην Ελλάδα θα είστε leaders. Έμεινα έναν χρόνο άνεργος, πήγα φαντάρος, πάλι άνεργος και έτσι μετ τα πολλά βρήκα. Πήγαινε η μάνα μου σε δημάρχους και βουλευτές τα βιογραφικά μου και στο τέλος με πήραν σε μία εταιρεία δημοσίων σχέσεων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Δεν περνούσα καλά, γιατί δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω, και δεν το έκανα και καλά. Και οι επικεφαλής μου δεν μου έδιναν την ευκαιρία να μάθω. Ήταν σκληρά τα πράγματα εκεί. Έμπαινα στο μπάνιο κι έκλαιγα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Ougarezos (@d_ougarezos)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση