ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Δικαιώνεται η Kate Middleton μετά το άρθρο του περιοδικού Tatler

«Η Kate παραμένει πληγωμένη και έξαλλη με το άρθρο...»

Μπορεί να θυμάστε εκείνο το άρθρο που είχε γράψει το περιοδικό Tatler που κυκλοφόρησε με τίτλο Catherine η Μεγάλη και ανέφερε ότι μετά το Megxit είναι έξαλλη και έχει φορτωθεί όλη την δουλειά στους ώμους της.

Δεν παρέλειψαν μάλιστα να γράψουν ότι βρίσκεται παγιδευμένη στο Παλάτι ενώ λόγω της δουλειάς είναι εξαντλημένη και έχει αδυνατίσει επικίνδυνα.

Ε, λοιπόν εάν πριν δεν ήταν έξαλλη με τους Sussex να αποχωρούν μετά το συγκεκριμένο άρθρο λογικό είναι να έγινε. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν αρχισυντάκτης του περιοδικού είναι ο Richard Dennen ο οποίος υπήρξε και φίλος της Kate στο πανεπιστήμιο.

Φυσικά οι royals δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι! Μετά τις μηνύσεις που έλαβαν στο περιοδικό αναγκάστηκαν να κόψουν ένα μεγάλο μέρος τους άρθρου κυρίως τα κομμάτια που «χαρακτηρίζουν» την Δούκισσα.

Πηγή από το Παλάτι ανέφερε στην Sun ότι «Η Kate παραμένει πληγωμένη και έξαλλη με το άρθρο, όλο αυτό ήταν δυσάρεστο. Νιώθει πως την έχει προδώσει ο φίλος της Richard και κάτι τέτοιο δεν το περίμενε, έχει ερωτήματα για το ποιος μίλησε έτσι για εκείνη, μιας και οι πραγματικοί της φίλοι δεν θα το έκαναν ποτέ»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X