ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Diana - Κάρολος: Η στιγμή του χωρισμού, το ποσό της διατροφής και οι κρυφές συμφωνίες

Η πραγματική ιστορία πίσω από το χωρισμό.

newsroom must

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα διαζύγια ήταν αυτό της Diana με τον Κάρολο, που όσο παιρνούν τα χρόνια τόσο ξετυλίγεται το κουβάρι ολοένα και περισσότερο.

Με την κατάσταση να έχει ξεφύγει του ελέγχου, η βασίλισσα Ελισάβετ θα γράψει στον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Diana να προχωρήσουν στο διαζύγιο, από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποια άλλη διέξοδος για τους δυο τους. Η πριγκίπισσα του λαού φυσικά απάντησε θετικά στο αίτημα της βασίλισσας, με τον δικηγόρο της να δηλώνει πως ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση που χρειάστηκε να πάρει με πολύ πόνο.

Μετά τη διάλυση του γάμου τους, η πριγκίπισσα Diana κράτησε τον τίτλο της πριγκίπισσας, όμως πλέον δεν μπορούσε να χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό "η αυτού μεγαλειότης". Από την άλλη, μπόρεσε να διατηρήσει τα διαμερίσματά της στο Παλάτι του Kensington ενώ μπορούσε να χρησιμοποιεί τα διαμερίσματα στο Παλάτι St. James. Επιπλέον, είχε τη δυνατότητα να κάνει χρήση των ιδιωτικών τζετ της βασιλικής οικογένειας, ενώ κέρδισε μία αποζημίωση αρκετά μεγάλη. Πιο συγκεκριμένα, στη θέση της διατροφής, η πριγκίπισσα Diana απέκτησε το ποσό των 22,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ λάμβανε 600.000 δολάρια τον χρόνο για το γραφείο της.

Τυπικά, στο διαζύγιο δεν αναφερόταν πουθενά για την επιμέλεια του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry, από τη στιγμή που η βασίλισσα Ελισάβετ ως μονάρχης και με βάση ενός νόμου που υπάρχει από το 1717, έχει την κηδεμονία των εγγονών της. Παρ'όλ'αυτά και οι δύο γονείς είχαν ισότιμο χρόνο με τα παιδιά, με τη Diana να παίρνει τα αγόρια της πολύ συχνά στα ταξίδια της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση