ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Neon top, midi φούστα και μπαλαρίνες με λουράκια
 

Διακοπές στο Περού για την Γιώτα Παπαδόπουλου

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε στα social media

Μαρία Σάββα

Το τελευταίο 24ωρο, οι αναρτήσεις της Γιώτας Παπαδοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχουν «προδώσει» ότι κάνει διακοπές στο Περού και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσά του, Λίμα.

Βουτηγμένη στην ιστορία, η πρωτεύουσα του Περού, η Λίμα, περιβάλλεται από όμορφα αποικιακά απομεινάρια που χάρισαν στην πόλη οι Ισπανοί. Κάποτε γνωστή ως Πόλη των Βασιλέων, η Λίμα είναι τώρα μια μεγάλη μητρόπολη που πλαισιώνεται από γραφικούς λόφους και κοιλάδες, καθώς και από παραλίες που σκιαγραφούν τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Χάρη στην πλούσια πολιτιστική του κληρονομιά, οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν μια εντυπωσιακή σειρά από ιστορικά μνημεία και εξέχοντα παραδείγματα αποικιακής αρχιτεκτονικής - τα περισσότερα από τα οποία (το Μοναστήρι του Σαν Φρανσίσκο, η Plaza Mayor και ο Καθεδρικός Ναός της Λίμα) βρίσκονται βολικά στον κόσμο του Μνημείου κληρονομιάς του κέντρου της πόλης της Λίμα, UNESCO.

Μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει μοιραστεί κάποιο ιστορικό μνημείο αλλά είναι σίγουρα κάτι που αναμένουμε να δούμε από το ταξίδι της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση