ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Δεύτερος χλιδάτος γάμος στην Ελλάδα με νύφη την κόρη του Trump

Η πλούσια κληρονόμος είναι γοητευμένη με τις ομορφιές της Μυκόνου

newsroom must

Η μικρότερη κόρη του Trump, Τiffany σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικάνικου περιοδικού, θα παντρευτεί το καλοκαίρι του 2022 στην Μύκονο τον αρραβωνιαστικό της Michael Bulos. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε καλοκαιρινές του διακοπές το 2018 στο νησί των ανέμων και όπως όλα δείχνουν αποφάσισε να παντρευτεί εκεί, ως φόρο τιμής στην αγάπη τους.

Η 28χρονη Tifffany Trump είναι η κόρη που απέκτησε ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής με την ηθοποιό Marla Maples. Ο μέλλοντας σύζυγός της, Michael Bulos είναι κληρονόμος του αραβικού ομίλου αξίας δισεκατομμυρίων «Boulos Enterprises». Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο ενώ σε παλιότερη ανάρτηση της στο Instagram η πλούσια κληρονόμος έγραψε πόσο ευλογημένη και τυχερή είναι που τον αρραβωνιάστηκε.

Πηγή του αμερικάνικου περιοδικού people αναφέρει: «Η Tiffany αγαπάει πολύ την Μύκονο και θα ήθελε να παντρευτεί εκεί ακόμα και αν χρειαστεί να κάνει και έναν δεύτερο γάμο στις ΗΠΑ». Tο ζευγάρι ζει πλέον στο Μαϊάμι και είναι εύλογο να θέλει να κάνει και μια τελετή εκεί. Πιο συγκεκριμένα το άρθρο ανέφερε πως η πλούσια κληρονόμος είναι γοητευμένη με τη λάμψη και την ομορφιά του νησιού και πως ονειρεύεται να κάνει έναν όμορφο και ρομαντικό γάμο εκεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση