ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Δεύτερη εγκυμοσύνη για την Amal Clooney;

Όσα αναφέρει το νέο δημοσίευμα.

newsroom must

Οι φήμες για χωρισμό – και διαζύγιο του George από την Amala Clooney να είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν από αρκετό καιρό, όμως όλα δείχνουν ότι τίποτε από αυτά δεν ισχύει και μάλλον, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα οι ίδιοι πρόκειται να γίνουν γονείς για τρίτη ή και τέταρτη φορά.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι, έχει ήδη δύο παιδιά, δίδυμα, τους 4χρονους Ella και Alexander, ενώ πηγές αναφέρουν ότι οι ίδιοι πρόκειται να φέρουν στον κόσμο ακόμη δύο παιδιά, διοργανώνοντας ένα πάρτι στη λίμνη Κόμο, στις 4 Ιουλίου για να κάνει την ευχάριστη ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, πηγή από το φιλικό τους περιβάλλον αναφέρει στο περιοδικό ‘Ok!’, «Οι φήμες λένε ότι θα αποκτήσουν ξανά δίδυμα. Η Amal είπε ότι πέρασε το πρώτο τρίμηνο και έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά της, επομένως σε λίγο όλοι θα το καταλάβουν. Ο George είναι ξετρελαμένος και ανυπομονούσε να το πει σε όλους».

Προσθέτοντας, ότι δεν ήταν σίγουροι ότι θα μπορούσαν να κάνουν κι άλλα παιδιά, με την είδηση να «έφερε μεγάλη χαρά. Ο George ήταν τόσο περήφανος και η Amal έλαμπε. Είναι κάτι που τόσο ο George όσο και η Amal ήθελαν πάρα πολύ, αλλά στην ηλικία της δεν υπήρχε κάποια εγγύηση. Είναι πολύ συναρπαστικό».

Το ίδιο συμβαίνει και με τα δίδυμα παιδιά τους, που θα αποκτήσουν αδελφάκια, «Είπαν τα ευχάριστα νέα στα δίδυμα στα γενέθλιά τους. Η Ella παρακαλούσε για ένα αδερφάκι, και τώρα όλοι ελπίζουν σε τουλάχιστον ένα κοριτσάκι. Αλλά φυσικά, θα είναι ευτυχισμένοι με ότι κι αν τους έρθει, αρκεί να είναι υγιή».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση