ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι φορές που ''έσπασε'' το πρωτόκολλο

Δεν ήταν πάντα τόσο τυπική.

newsroom must

H βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήταν πάντα και τόσο τυπική όσον αφορά τους κανόνες του πρωτοκόλλου, που όφειλε να ακολουθεί ως μία γαλαζοαίματη, υπήρξαν και φορές που τους ''καταπάτησε''.

Aς δούμε παρακάτω πότε ''έσπασε'' τους κανόνες και έβαλε την ανθρωπιά πάνω από το καθήκον:

-Αγκάλιασε την πρώην Πρώτη Κυρία, Μichelle Obama.

Ένας από τους βασικούς κανόνες του βασιλικού πρωτοκόλλου είναι να μην αγγίζεις ποτέ ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, όταν η Michelle βρέθηκε με την βασίλισσα το 2009, αντί να υποκλιθεί την αγκάλιασε και εκείνη ''έσπασε'' το πρωτόκολλο με ένα άγγιγμα στην πλάτη της πρώην πρώτης κυρίας.

Επέτρεψε στην Meghan να μείνει για τα Χριστούγεννα, παρόλο που δεν είχε ακόμη παντρευτεί με τον Πρίγκιπα Harry.

Ο Harry έκανε πρόταση γάμου στην Meghan τον Νοέμβριο του 2017. Τον επόμενο μήνα η βασίλισσα Ελισάβετ έσπασε το πρωτόκολλο αφού επέτρεψε στο ζευγάρι να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα με την υπόλοιπη οικογένεια στην εξοχική κατοικία της βασίλισσας στο Sandringham, πριν από τον γάμο τους.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ απολαμβάνει ένα ποτό με τον chef της βασιλικής οικογένειας κάθε Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με τον πρώην βασιλικό chef Darren McGrady, στην τραπεζαρία του Sandringham House δεν επιτρέπονται όσο δεν ανήκουν στην οικογένεια. Ωστόσο, η βασίλισσα Ελισάβετ κάνει μια εξαίρεση τα Χριστούγεννα και απολαμβάνει ένα ποτό με τον σεφ του παλατιού.

Πήγε σε κηδεία το 2019.

Ένας ακόμη κανόνας που καταπάτησε η μονάρχης ήταν ότι πήγε σε κηδεία το 2019. Όπως λέει το πρωτόκολλο η βασίλισσα δεν επιτρέπεται να εμφανίζεται σε τέτοιου είδους τελετές για να μην αποσπά τα βλέμματα και την προσοχή του κόσμου. Ωστόσο έκανε μία εξαίρεση όταν έφυγε από την ζωή η πρώην οικονόμος της, Annette Wilkin.

Αποδέχεται λουλούδια από τους θαυμαστές της.

Μία από τις απαγορεύσεις που πρέπει να ακολουθεί η Βασίλισσα Ελισάβετ, είναι να μην δέχεται δώρα από τους θαυμαστές της. Παρόλα αυτά η ίδια ένα μια εξαίρεση όταν σε ένα πάρτι στον κήπο του Buckingham, το 2019, αποδέχτηκε μία ανθοδέσμη από μία influencer του Instagram, την Laura-Ann Barr.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση