ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

«Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι ο Φιλιππίδης είναι στη φυλακή»

Η απογοήτευση της ηθοποιού Ελένης Καστάνη

newsroom must

Η ηθοποιός Ελένη Καστάνη μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης. Αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Παύλο Χαϊκάλη αλλά και στον Άρη Σερβετάλη. Ουσιαστικά, για τα πρόσωπα που απασχόλησαν πιο πολύ τον τελευταίο καιρό τόσο τον κόσμο του Θεάτρου αλλά και όλους εμάς. Αρχικά αναφέρθηκε στον Άρη Σερβετάλη λέγοντας «Σέβομαι το ταλέντο του κυρίου Άρη Σερβετάλη, εγώ είμαι άλλης άποψης, αλλά εφόσον είχε ειδοποιήσει την επιχείρηση μπορούσε να γίνει μια αντικατάσταση γιατί υπάρχει ένας νόμος στο θέατρο που λέει “ουδείς αναντικατάστατος».

Όσο για τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, με φανερή απογοήτευση είπε «Με τον Παύλο Χαϊκάλη έχω παίξει πάρα πολλές φορές. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Άλλο πράγμα είναι αυτό που δε του συγχώρησα εγώ, που ασχολήθηκε με την πολιτική. Τώρα αυτά όλα που λένε τα κορίτσια, δε ξέρω τι να πω… Εγώ με τον Παύλο είχε τέλεια συνεργασία, τι να λέω ψέματα; Δε μπορώ να πω και ψέματα. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη θεατρικά δεν έχω συνεργαστεί, μόνο τηλεοπτικά. Η συνεργασία μας ήταν τέλεια. Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή».

«Δεν γνωρίζαμε όλοι. Δεν τα ήξερα. Αν συνέβαινε σε μένα θα αντιδρούσα, ακόμα και σε κάποιον άλλο συνάδελφο, και τα νέα παιδιά θα τα βοηθούσα, δεν το συζητώ. Τώρα τι θα έλεγα στον Πέτρο… Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι μέσα στη φυλακή. Αυτός που θα μιλήσει είναι η δικαιοσύνη. Με στεναχωρούν όλα αυτά πάρα πολύ. Δε θα σταθώ σε αυτά που έγιναν, θα δώσω μια ευχή στα νέα παιδιά, όταν αποκτήσουν εξουσία να μην κάνουν τα ίδια λάθη»

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση