ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Δεν θα υποστηρίξουν οι Kardashians την Caitlyn

Τι αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Μετά και την απόφαση της Caitlyn Jenner να κατέβει ως υποψήφια κυβερνήτης στην πολιτεία της California, όλοι περιμέναμε σύσσωμη την υποστήριξη και από τις αδελφές Kardashian.

Όμως δημοσιεύματα θέλουν την Kim να μην έχει πρόθεση να υποστηρίξει την Caitlyn δημοσίως, παρασύροντας και τις αδελφές της. Σύμφωνα λοιπόν με την “The Sun”, «Δεν θα στηρίξει την Caitlyn Jenner. Έχει κάνει σαφές σε φίλους και την οικογένειά της την πρόθεσή της και φαίνεται ότι το ίδιο θα κάνουν η Kourtney, η Khloe και η Kendall», ενώ επιπρόσθετα ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι θα πράξει η Kylie.

Αναφορικά με το θέμα, σχολίασε και άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον λέγοντας «Η Kylie δεν θέλει να αφήσει τον πατέρα της, καθώς πάντα είχαν την πιο στενή σχέση, αλλά δεν συμφωνεί με την πολιτική της», αλλά όλα δείχνουν ότι οι μεγάλες αδελφές της δεν έχουν πρόθεση να υποστηρίξουν την Caitlyn μετά και το φιάσκο της προεκλογικής καμπάνιας του Kanye West.

Την ίδια γραμμή μοιάζει να ακολουθεί και η Kris, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει να κάνει με το παρελθόν της με την Caitlyn αλλά με την δουλεία της, θέλοντας τα παιδιά της να το κατανοήσουν σαν γεγονός.

Επίσημα φυσικά οι Kardashians ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση