ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

«Δεν μπορούμε να βγούμε ίδιοι μέσα από αυτό...»

«Δεν μπορούμε να ζήσουμε με τη λύπη του»

«Δεν μπορούμε να ζήσουμε με τη λύπη του. Είμαστε εκεί που βρισκόμαστε τώρα, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να σώσουμε ζωές και να μην χάσουμε περισσότερους ανθρώπους ...»

Αυτά δήλωσε το γνωστό μοντέλο Naomi Campbell σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Access Hollywood όπου μίλησε για την καραντίνα και τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει το μοντέλο οι συνήθειες του αν φοράμε μάσκα και να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής δεν ήταν άγνωστοι για αυτήν αφού δούλευε αρκετά στην Ιαπωνία.

Όσο ελπίζει να βρεθεί σύντομα ότι θα βρεθεί κάτι για να μας προστατεύσει από τον ιό η ίδια δήλωσε ότι περνάει τον χρόνο της καθαρίζοντας το σπίτι της.

Ακόμα το μοντέλο μίλησε για τον διαλογισμό «Ένα πολύ σημαντικό πράγμα είναι η επαφή και πρέπει να πάρουμε ένα μάθημα για τον λόγο που συμβαίνει αυτό. Δεν είμαστε απλώς απομονωμένοι. Ας το εκμεταλλευτούμε όλο αυτό για να ψάξουμε πραγματικά στην ψυχή μας. Δεν μπορούμε να βγούμε από αυτό ίδιοι. Δεν πρέπει να βγούμε ίδιοι».

Τέλος τόνισε ότι «πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον Θεό για τους γιατρούς, για τους νοσηλευτές, για τους εργάτες, για τους ανθρώπους στα ξενοδοχεία... για τους ανθρώπους που εργάζονται στα νοσοκομεία που ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι ήρωες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση