ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

«Δεν ένιωθα άξια για να πάω στον γάμο του William και της Kate»

Εξομολόγιση «βόμβα» από την Sarah Ferguson.

newsroom must

Σε μεγάλες αποκαλύψεις πέρασε η Δούκισσα της Υόρκης, Sarah Ferguson μέσα από νέα συνέντευξή της, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τον γάμο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

Χαρακτηριστικά, η ίδια περιγράφει ότι δεν είχε λάβει καν πρόσκληση για το βασιλικό γάμο, για αυτό επέλεξε να πάει ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη έτσι ώστε να χαλαρώσει και να «θεραπευτεί». Αν και δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με το παλάτι, με τα tabloids να μην την αφήνουν σε ησυχία έναν χρόνο πριν από το γάμο, γράφοντας συνεχώς για τη σχέση της με τον πρώην, πρίγκιπα Andrew. Οι κόρες της, πριγκίπισσα Ευγενία, πριγκίπισσα Βεατρίκη αλλά και ο πρίγκιπας Andrew είχαν λάβει πρόσκληση.

Ενώ στη συνέχεια η Ferguson ξεκαθαρίζει, «Δεν πίστευα ότι ήμουν άξια για να πάω στον γάμο τους. Πήγα στην Ταϊλάνδη για να είμαι μακριά από όλο αυτό και να προσπαθήσω να θεραπευτώ».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sarah Ferguson (@sarahferguson15)

Να σημειώσουμε ότι μετά το 2018, οι σχέσεις της με το παλάτι φαίνεται να βελτιώθηκαν, καθώς η ίδια έλαβε πρόσκληση για το γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός. Αυτό όμως που είναι σίγουρη είναι ότι η πριγκίπισσα Diana θα ήταν περήφανη για τους δύο γιους της και «τις δύο υπέροχες συζύγους που διάλεξαν. Κάθε μία έχει τη δική της φωνή».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση