ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Demi Lovato: Το σχόλιο για τη διάλυση του αρραβώνα της στα People’s Choice Awards

Στην έναρξη λοιπόν των βραβείων όπως συνηθίζεται η Demi ξεκίνησε τον μονόλογό μιλώντας για την καραντίνα

newsroom must

Με επιτυχία και virtual κοινό πραγματοποιήθηκαν τα φετινά People’s Choice Awards αφού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης δεν μπορούσαν να βρεθούν εκεί όπως κάθε χρόνο.

Φυσικά παρακολουθήσαμε τα βραβεία με το ίδιο ενδιαφέρων αφού δεν μπορούσαμε να μην δούμε τους αγαπημένους μας celebs να κάνουν την «εμφάνισή» τους. Παρουσιάστρια του show ήταν η Demi Lovato η οποία κατά την διάρκεια της πανδημίας τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της όταν ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε ενώ λίγους μήνες αργότερα έκανε ξανά το ίδιο αυτή την φορά με τον χωρισμό της.

Στην έναρξη λοιπόν των βραβείων όπως συνηθίζεται η Demi ξεκίνησε τον μονόλογο μιλώντας για την καραντίνα και πως η ίδια την βίωσε. Φυσικά δεν παρέλειψε να σχολιάσει με χιούμορ τον αρραβώνα της με τον Max Enrich και την διάλυσή του.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ απόψε γιατί αυτή η χρονιά ήταν για μένα λες και πέρασαν τρία χρόνια. Και διευκρινίζω, όλα στην αρχή ήταν απίθανα. Εμφανίστηκα στα Grammys και τραγούδησα τον εθνικό ύμνο στο Super Bowl. Αλλά μετά ήρθε ο COVID και τα πάντα σταμάτησαν να λειτουργούν. Οπότε έκανα ό,τι έκαναν όλοι, μπήκα σε κατάσταση lockdown και αρραβωνιάστηκα. Άρχισα να ασχολούμαι με τη ζωγραφική, τη φωτογραφία, το διαλογισμό. Επίσης, δεν ήξερα ότι αυτό μπορούσε να συμβεί, αλλά έφτασα στο τέλος του Instagram τέσσερις φορές. Είδα με τις ώρες επτά σεζόν του Pretty Little Liars, χώρισα από τον αρραβωνιαστικό μου και έψαξα για εξωγήινους στην έρημο. Βασικά λοιπόν έκανα ό,τι έκαναν όλοι!» είπε χαρακτηριστικά η Demi.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση