 
                          
                                                
Μαρία Καραμάνου
Η πιο spooky μέρα του χρόνου έφτασε και το Halloween δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους πιο κεφάτους ραδιοφωνικούς παραγωγούς της πόλης. Οι αγαπημένοι μας παραγωγοί του Deejay Radio μπήκαν στο πνεύμα της ημέρας, φόρεσαν τις πιο ευφάνταστες στολές τους και μας χάρισαν άφθονο γέλιο και μερικά... ανατριχιαστικά vibes.

Η Τζώρτζια Παναγή και ο Ανδρέας Χρυσάνθου αποφάσισαν να το πάνε all in με τα Halloween costumes τους. Η Τζώρτζια μεταμορφώθηκε σε βρυκόλακα με κάπα και silver περούκα, ενώ ο Ανδρέας φόρεσε στολή σκελετού και οι δυο τους έκαναν ένα απολαυστικό ASMR challenge δοκιμάζοντας spooky γλυκά και ζαχαρωτά, γιατί Halloween χωρίς treats, δεν γίνεται.


Από την άλλη, οι Βασιλική Παπαμιχαήλ και Δημήτρης Δερματάς έβαλαν τον δικό τους, πιο dark τόνο. Η Βασιλική εμφανίστηκε ως demon woman, ενώ ο Δημήτρης υιοθέτησε τον ρόλο ενός γοητευτικού βρικόλακα, αποδεικνύοντας ότι το Halloween μπορεί να είναι ταυτόχρονα τρομακτικό και σέξι.


Την πιο rock νότα, ωστόσο, έδωσε ο Ηλίας Χαλντούπης, ο οποίος άρπαξε την κιθάρα του, βάφτηκε σαν ζόμπι και άρχισε να τραγουδάει, ένα undead performance που σίγουρα θα θυμόμαστε.


Το Halloween τους βρήκε πιο… σκοτεινούς και δημιουργικούς από ποτέ. Η Ελεωνόρα La Luna και ο Ηλίας, έστησαν μια θεατρική, spooky και άκρως ροκ μουσική βραδιά, γεμάτη iconic τραγούδια και εντυπωσιακά looks που μας μετέφεραν απευθείας σε κινηματογραφική σκηνή τρόμου. Το performance ξεκίνησε με το «Somebody’s Watching Me» του Rockwell, με την Ελεωνόρα ντυμένη ως Wednesday Addams, μαύρο φόρεμα, κοτσίδες και βλέμμα… απόκοσμο.

Ακολούθησε το «Ghostbusters» του Ray Parker Jr., όπου το ντουέτο έδωσε μια πιο παιχνιδιάρικη και retro νότα, με neon φώτα, καπνούς και άφθονη ενέργεια επί σκηνής. Η στιγμή που όλοι περίμεναν όμως ήταν όταν ο Ηλίας εμφανίστηκε ως ζόμπι και η La Luna ξεκίνησε να τραγουδά το «Thriller» του Michael Jackson, ίσως την πιο εμβληματική spooky επιτυχία όλων των εποχών.

Το φινάλε ήρθε δυναμικά, με το «Highway to Hell» των AC/DC. Ο Ηλίας, πάντα στο ρόλο του ροκ ζόμπι, έπιασε την κιθάρα, ενώ η Ελεωνόρα με γυαλιά ηλίου και attitude ροκ σταρ ρόκαρε ασταμάτητα.

Με τέτοιο mood στο στούντιο, το Halloween στον Deejay Radio αποδείχθηκε πιο διασκεδαστικό από ποτέ. Κοστούμια, μουσική, χιούμορ και λίγη δόση τρόμου, όλα όσα χρειάζονται για ένα boo-tiful Halloween!































