ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Δείτε την Σελίπα να τραγουδάει live στo Parklane με τον Χατζηγιάννη

Δείτε το βίντεο

Δέσποινα Άσπρου

Tο βράδυ της Παρασκευής  25 Νοεμβρίου στις 20:00, με αφορμή το ότι ο Νοέμβριος είναι ο Μήνας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την Προληπτική Παιδιατρική πραγματοποιήθηκε ένα πολύ όμορφο Gala Dinner με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol.

Η εκδήλωση, η οποία ήταν υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας κας Άντρης Αναστασιάδη, καλοσώρισε όσους βρέθηκαν εκεί με την παιδική χορωδία «Διάσταση» που πλημύρισε χριστουγεννιάτικες μελωδίες τον χώρο, ενώ η ταλαντούχα ομάδα των Chefs του ξενοδοχείου ετοίμασαν ένα εξαίσιο δείπνο με ξεχωριστές γεύσεις συνοδευόμενο από εκλεκτά κρασιά.

Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς ανέλαβε ο μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης με την ορχήστρα του. Κάποια στιγμή ωστόσο, είδαμε μαζί του και την σύζυγο του υποψήφιου προέδρου Αβέρωφ Νεωφύτου, Μαρία Σελίπα και ομολουμένως, εντυπωσιαστήκαμε. 

Όπως μπορείτε να δείτε αμέσως πιο κάτω, η Μαρία Σελίπα και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ερμηνεύουν από κοινού την μεγάλη επιτυχία του Κύπριου τραγουδιστή, "Το σώμα που ζητάς". Κατά την διάρκεια μάλιστα του τραγουδιού, όπως είδαμε μέσα από τα stories του Τάσου Τρύφωνος, οι δυο τους χόρεψαν μαζί.

 

Να σημειώσουμε ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύνδεσμο Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου», ο οποίος αποτελεί τον πνεύμονα του ΚΠΠ και μέσα από τη δράση του στηρίζει έμπρακτα το Κέντρο για να συνεχίζει απερίσπαστα να προσφέρει τα απαραίτητα ανιχνευτικά προγράμματα δωρεάν σε όλες τις εγκύους και νεογνά ολόκληρης της Κύπρου.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση