

Μαρία Καραμάνου
Μια διαφορετική και ανατρεπτική εμφάνιση έκανε το βράδυ του Σαββάτου 23 Αυγούστου η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία βρέθηκε σε πάρτι γενεθλίων που δεν έμοιαζε με κανένα άλλο. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και επιχειρηματίας έδωσε το «παρών» στη γιορτή της καλής της φίλης και κομμώτριας, Πόπης Οικονομίδου, και ανέλαβε για λίγο ρόλο DJ.
Με ανεβασμένη διάθεση και χαμόγελο, η Κωνσταντίνα ανέβηκε στο deck και με τις μουσικές της επιλογές κατάφερε να ξεσηκώσει τους καλεσμένους, μετατρέποντας τη βραδιά σε ένα μικρό, αυθόρμητο party γεμάτο χορό και θετική ενέργεια.
Η ίδια μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, γράφοντας στη λεζάντα: «One for the books. Lovely night, my people». Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ξεχώρισε και η παρουσία του Φίλιππου Μιχόπουλου, ο οποίος απαθανατίστηκε με τη δημοσιογράφο Στέλλα Σάββα, ενώ σε άλλες εικόνες ποζάρει χαμογελαστή με την εορτάζουσα Πόπη Οικονομίδου.
Για την περίσταση, η Κωνσταντίνα επέλεξε ένα μαύρο mini φόρεμα με δαντέλα στο μπούστο, που συνδύασε κομψότητα με θηλυκότητα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά το ανεπιτήδευτο fashion style της.
Δείτε τα στιγμιότυπα: