ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

«Δε μπορούσα να αγγίξω το μωρό μου, γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα»

Όσα δήλωσε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια για την μητρότητα

Η Μελίνα Μακρή, λίγες μέρες μετά την γέννα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha "Ηappy Day" για την μητρότητα και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε τις πρώτες μέρες μετά τον ερχομό του παιδιού της.

Αναφερόμενη στο ότι το μωρό της έπρεπε να μείνει στο μαιευτήριο, όταν εκείνη επέστρεψε στο σπίτι είπε: «Χθες πήρα τον γιο μου στο σπίτι επιτέλους. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα ότι τον έχω στην αγκαλιά μου. Μου έλειψε τόσο πολύ, ήταν δύσκολες οι ημέρες. Ψυχολογικά για μένα και για τον σύζυγό μου, γιατί βίωσα τη μητρότητα πολύ διαφορετικά. Δεν είχα το παιδί αγκαλιά, πήγαινα και το έβλεπα λόγω covid-19 μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Το κοίταζα μόνο, δεν μπορούσα να το αγγίξω. Πολύ σκληρό. Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα».

«Έκανα υπομονή και σκεφτόμουν ότι όλο αυτό κάποια στιγμή θα είναι μία ανάμνηση, δε μπορεί να συνεχιστεί για πάντα. Περίμενα απλά το τηλεφώνημα να πάω να το πάρω» πρόσθεσε η ίδια.

Στην συνέχεια, σημπλήρωσε: : «Ενώ ήταν να γεννήσω φυσιολογικά, το μωρό ήταν μπλεγμένο με τον ομφάλιο λώρο, δεν κατέβαινε κι έτσι πήγαμε με καισαρική. Γεννήθηκε δύο κιλά και γι’ αυτό έμεινε σε θερμοκοιτίδα. Από τη μία ένιωσα ότι το μωρό βρίσκεται σε καλά χέρια, από την άλλη όσο περνούσαν οι ημέρες μου έλειπε».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Μelina Makri (@melina_makris)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση